Margus Valdes.

Foto: Julia-Maria Linna / Äripäev
Inimesed
20. veebruar 2023, 21:32

Skandaalse ärimehe Margus Valdese üürikorterisse olid paigaldatud valvekaamerad! Rahast ilma jäänud üürnik: see oli rõvedalt ebameeldiv (44)

„Ma ei suutnud ja ei tahtnud seal olla. Selline tunne nagu ma oleksin petetud,“ rääkis Tallinnas endale kaameraid täis korteri üürinud meesterahvas. Merevaatega korteri omanikuks osutus ahistamisskandaali sattunud ärimees Margus Valdes, kes jättis kogu üürniku makstud deposiidi enda taskusse, sest ta oli väidetavalt rikkunud mitme tuhande euro väärtuses korteris olnud esemeid.

Esmaspäevases „Kuuuurijas“ jagas enda lugu 25aastane Jaak (nimi muudetud), kellel läks kolm ööd üürikorteris maksma üle 3000 euro. Kogu lugu sai alguse sellest, et Jaak otsis endale Tallinnas üüripinda. Kinnisvaraportaalist KV.ee leidiski mees endale Narva maanteel asuva sobiliku üüripinna, mille juures paelus teda ilus merevaade. Kogu suhtlus korteri asjus käis läbi 30ndates eluaastates maaklerist naisterahva, kes näitas mehele ka korterit. Edasi jätkus suhtlus meilitsi Valdusehitus OÜ firma nime alt.

Edasi lugemiseks: