Kristina Pärtelpoeg.

Foto: Robin Roots
Üritused
17. veebruar 2023, 15:02

ÜLEVAADE PIKANTSEST VESTLUSÕHTUST | „Vallalise kaunitari“ osaleja püüab järjekindlalt Kristina Pärtelpoja südant võita. „Anu ja Brigitte ei saanud kohtingule tulla, äkki sina viitsid?“ (1)

Neljapäeva õhtul üllatasid eestimaalasi oma väga avameelse etteastega kolm tuntud lapsevanemat: Mariann Treimann ehk Mallukas, Indrek Vaheoja ja Kristina Pärtelpoeg. Viimane tunnistas laval, et kuigi ta sulpsas alles hiljuti vallaliste merre, siis juba üritab teda sealt välja püüda ei keegi muu kui sõbranna Brigitte Susanne Hundi saates osalenud Ahti Lind. „Tal on neli last, mis korraks tundus nagu hea raha,“ filosofeeris Kristina, keda tituleeritakse viimasel ajal Eesti kuulsaimaks töötuks, peretoetuse suuruse üle.

16. veebruari õhtul korraldasid kolm staari Urban Baris intrigeeriva pealkirjaga vestlusõhtu „Jäta lapsed koju!“. Kahe tunni jooksul rääkisid Mallukas, Vaheoja ja Pärtelpoeg – kellel on kambapeale kokku tervelt seitse tütart – suurimatest õudustest, rõõmudest ja väljakutsetest, millega tuleb rinda pista lapsevanemaks olemisel.

Kuna tegemist on pöörase trio esimese etendusega, ei teadnud kohale tulnud inimesed täpselt, mida fantaasiale natuke liiga palju ruumi jätva pealkirjaga ürituselt oodata. Nähtavasti olid ka artistid ise enne lava minekut natuke närvis. Publikumi pulsi mõõtmine ja kontakti loomine võttis ikkagi aega. Vana hea ütlus „alguses ei saa vedama, pärast ei saa pidama“ kehtis ka sel õhtul.

Edasi lugemiseks: