Inimesed

Poleemika kuulsa arvutimängu ümber! Feministeerium ja Transinimeste Liit: Harry Potteri mängu ostmine ei tee inimesest transfoobi (5)

LISA KOMMENTAAR

Andres Tam19. veebruar 2023, 21:05
Kuna ma juhtumisi tean väga täpselt, mis UK-s ja mujal maailmas transsoolite teema ümber toimub, siis ma võin kokkuvõtteks öelda, et selles Õhrtulehe artiklis ei ole mitte ühtegi tõest väidet. Kus on see statistika enesetappusid sooritavatest transsoolistest noorest? Sellist statistikat ei ole, sest selliseid intsidente ei ole. Lugege UK lastearsti Dr Hilary Cass'i raportit, miks Tavistock sel aastal suletakse. Sest kogu see "gender affirming" lähenemine koos oma hormoonasendusravi ja funktsioneerivate suguelundite eemaldamisega on eksperimentaalne pseudoteadus ning kahetsejate hulk meeletu.
Andres Tam19. veebruar 2023, 20:50
Kas Õhtuleht ei tahaks neid transfoobseid sõnavõtte ära trükkida? Ma saadan J.K. Rowlingule kirja, et teda Eestis päise päeva ajal laimatakse. Kas teil üldse mingit au ja häbitunnet on?
Andres Tam19. veebruar 2023, 20:38
Ilma igasugu tõenditeta väidate, et J.K. Rowling on oma elus teinud mingeid transfoobseid sõnavõtte. See on aga puhas laim. Mitte ükski inimene ei ole suutnud tuvastada mitte ühtegi säutsu või muud kirjutist, kus Rowling oleks midagigi transfoobset öelnud. Kui sellised seisukohad oleks olemas, siis oleks need kuskil avaldatud. Aga neid ei ole. Ometi tembeldatakse peavoolumeedia poolt ta transfoobiks. Rowling seisab lihtsalt naiste õiguse eest viibida naistele mõeldud privaatruumides nii, et nad seal mehi ei kohtaks.
normaalne19. veebruar 2023, 10:07
need puudega on ônnetud inimesed. , tuleb vaarastunutele kaasa tunda
Oliver18. veebruar 2023, 16:27
“ J.K Rowlingu transfoobsete sõnavõttude tõttu”. Millised need sõnavõtud on? Vastupidi on Rowling naiste ja transide õiguste eest ju seisnud. Keegi ajakirjanik võiks uurida, kas sel transfoobsuse-jutul migitki alust on, enne kui puid alla paneb