„Hommikusöök staariga“ restoranis Dominic, saatekülaline Karl Madis, saatejuht Anu Saagim

Inimesed
17. märts 2023, 07:00

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“

ÕL TV | Karl Madis: üksi olles olen mõelnud, kas maailmas pole tõesti ühtegi sellist naist, kellega perekonda luua, ja õnn ongi mulle taas naeratanud (9)

Ma ei saanud enam trepist üles. Siis sirutasin käed ette ja üritasin sõrmega ninaotsa puudutada. Oma arust läks sõrm täpselt õigesse kohta, aga tegelikult ei läinud. Siis kutsusime kiirabi,“ meenutab laulja Karl Madis saatuslikku oktoobripäeva mullu sügisel, kui teda tabas kodus telekat vaadates insult. Juba üle 40 aasta Eesti muusikataevas ilma teinud ja ennekõike Karavani solistina tuntud Karl Madis leiab, et bändimehe elu puhul hakkab enim tervisele just öötöö. Et pisutki virge püsida, kuulub ergutuseks vahel ära ka väike naps.

Vaata videot!

Juba üle 40 aasta Eesti muusikataevas ilma teinud ja ennekõike Karavani solistina tuntud Karl Madis leiab, et bändimehe elu puhul hakkab enim tervisele öötöö. „Mulle soovitas ka arst enne lavale minekut võtta pits, et mu kõrge vererõhk püsiks normi piires. Kõigil muusikutel, tipptegijatel, kellega ma olen rääkinud, on kõrge vererõhk. Väike pits enne esinemist on parem kui üldse ilma napsita lavale minek,“ räägib Karl, et naps aitab muusikutel pingeid maandada ja olevat nii mõnegi infarkti ära hoidnud.

Edasi lugemiseks: