John Cleese (ülal keskel), Andrew Sachs, Prunella Scales ja Connie Booth „Fawlty Towersis“.

Foto: Vida Press
Inimesed
8. veebruar 2023, 10:58

John Cleese ja tema tütar teevad kultussarjast „Fawlty Towers“ uue versiooni (1)

Briti komöödiasari „Fawlty Towers“ äratatakse uuesti ellu, kirjutab BBC News.

Aastatel 1975 ja 1979 BBC2 eetrisse jõudnud „Fawlty Towers“ kajastas Torquay hotellipidaja Basil Fawlty (John Cleese) ja tema naise Sybili (Prunella Scales) koomilisi pingutusi oma äri ja abielu säilitamiseks. BBC Newsi teatel naaseb koomikuterühmituse Monty Python staar Cleese oma kuulsasse rolli uues sarjas, mis kujutab küünilise Basili laveerimist nüüdisaegses maailmas. Cleese kirjutab uue seriaali koos oma tütre Camilla Cleese'iga, kes hakkab sarjas ka mängima.

Camilla on lapsest saadik Ameerikas elanud ning tegutseb Los Angeleses koomiku ja näitlejana. Tema ema oli Cleese'i teine abikaasa, USA näitlejanna Barbara Trentham. Paar oli abielus 1981-1990. Barbara suri 2013. aastal 68aastaselt leukeemiasse.

The Guardiani teatel teevad Cleese'id koostööd Ameerika kineasti Rob Reineri ja tema tiimiga firmas Castle Rock Entertainment. „John Cleese on komöödialegend. Juba ainuüksi mõte meie koostööst ajab mind naerma,“ ütleb Reiner, kes töötab ka oma kuulsa roki-mockumentary „This is Spinal Tap“ (1984) järje kallal.