„Puuduta mind“ - saatekülaline Mari Tammar; saatejuhid Anu Saagim ja Sirje Presnal

Puuduta mind
20. veebruar 2023, 10:19

„Puuduta mind“ saateid saad vaadata igal pühapäeva hommikul TV3 Life telekanalilt või järelvaadata TV3.ee veebilehelt

„PUUDUTA MIND“ 264. SAADE | Mari Tammar: õnn on nagu õhk, mis on kõigile lubatud – ei ole reglementi, et sina võid rohkem hingata ja mõni teine vähem (1)

Müstilistele ja vahel ka maistele teemadele pühendunud ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi „Puuduta mind“ saate külaliseks on seekord muusik, kirjanik ja ajakirjanik Mari Tammar, kes lihtsalt ühel hetkel otsustas: mulle aitab enesehaletsusest, tahan saada õnnelikuks! Sageli lükkame vastutuse enda õnne eest teistele, ehkki vaid tühine osa õnne mõjutavatest teguritest on välised. Kuidas oma igapäevaste väikeste valikute ja mõttemustritega on võimalik panna keha tundma suuremat rahulolu ja õnnetunnet? Kuidas heitlikutest aegadest terve mõistusega välja tulla?

Vaata videot!

Müstilistele ja vahel ka maistele teemadele pühendunud ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi „Puuduta mind“ saate külaliseks on seekord muusik, kirjanik ja ajakirjanik Mari Tammar, kes lihtsalt ühel hetkel otsustas: mulle aitab enesehaletsusest, tahan saada õnnelikuks! Sageli lükkame vastutuse enda õnne eest teistele, ehkki vaid tühine osa õnne mõjutavatest teguritest on välised. Kuidas oma igapäevaste väikeste valikute ja mõttemustritega on võimalik panna keha tundma suuremat rahulolu ja õnnetunnet? Kuidas heitlikutest aegadest terve mõistusega välja tulla?Vaata videot!

2022 aasta suvel ilmus Maril raamat „Õnn kuulub kõigile“, kus jagab enda lugu sellest, kuidas ta ühel hetkel otsustas, et tahab saada õnnelikuks. Ta süüvis erinevatesse õnneteooriatesse, hakkas neid enda peal katsetama ning sai teada, et teatud põhimõtteid järgides on tõepoolest võimalik õnnelikumaks saada.

AGA, siis tõi elu talle ootamatu proovikivi. Sündis enneaegne poeg, kelle esimene elukuu tuli mööda saata haiglas. Ehkki peaasjalikult räägib raamat õnnest, annab Mari vahetu kogemus suure katsumusega sellele juurde erakordse kihistuse.  

Edasi lugemiseks: