„Hommikusöök staariga“ restoranis Dominic, saatekülaline Karl Madis, saatejuht Anu Saagim; sommeljee Allan Repp

Inimesed
14. märts 2023, 22:00

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Hiljuti insuldi üle elanud Karl Madis: arst soovitas enne lavale minekut võtta väike pits, et mu kõrge vererõhk püsiks normi piires (5)

Minu seekordseks hommikusöögi kaaslaseks, Eesti ühes parimas veinirestoranis Dominic, on juba üle 40 aasta Eesti muusikataevas ilma teinud ja ennekõike Karavani solistina tuntud Karl Madis (63) kes leiab, et bändimehe elu puhul hakkab enim tervisele öötöö. „Mulle soovitas ka arst enne lavale minekut võtta pits, et mu kõrge vererõhk püsiks normi piires. Kõigil muusikutel, tipptegijatel, kellega olen rääkinud, on kõrge vererõhk. Väike pits enne esinemist on parem kui üldse ilma napsita lavale minek,“ räägib Karl, et naps aitab muusikutel pingeid maandada ja olevat nii mõnegi infarkti ära hoidnud.

Vaata videot!

Karavani solistina tuntud Karl on kolm korda valitud Eesti parimaks meessolistiks. Viimastel aastatel on tema lahutamatu kaaslane laval suupill, millega ta on võitnud samuti mainekaid auhindu. Lemmikuteks on lisaks klaverile ka saksofon, kitarr, klaver ning loomulikult laulmine.

Edasi lugemiseks: