TUHANDED EUROD RAHAKOTTI! Eestlased teenivad lisaraha TikTokis otseülekannete tegemisega.

Foto: Kollaaž (kuvatõmmised TikTokist, 2 × Vida Press)
Inimesed
11. märts 2023, 12:31

TIKTOKIST JACKPOT? Inimesed kerjavad otseülekannetes jälgijatelt raha, et mitte tööl käia. Majafondiks eurosid koguv Rasta-Martti: ajasin annetuste saamiseks habeme maha (7)

Eestlastel on kuri kiusatus meelelahutuseks sotsiaalmeedias räuskavaid ja laaberdavaid rahvuskaaslasi vaadata. Nii naelutavadki TikToki otseülekanded õhtuti tuhandeid silmapaare nutiseadme ekraani külge – kes vaatab mõnda joomaseiklust, kes naudib teiste vahel tekkinud draamat või hoopiski seda, kuidas keegi tööd rügab. Igale maitsele leidub midagi! Kuid isehakanud meelelahutajad tahavad ju ka tsirkuse eest tasu saada – uus trend on koguda endale TikTokis veidrusi tehes annetusi. Jälgisime, missugused jõu- ja ilunumbrid ning abipalved neile raha sisse toovad.

Näiteks tiktokker J2mejalale on iseloomulik kanda kollaste klaasidega päikeseprille ning maski, et tema nägu oleks võimalikult palju varjatud. Ta loob sisu koos teiste tuntud tiktokkeritega, nagu Ivar Vähi ja Jaanus Meidla, ning endise kriminaali Hendrik Tiidoga, kellest Õhtuleht kirjutas 2016. aastal. Toona 20aastane Hendrik kolas öösel Solarise kaubanduskeskuses, tühjendas kassa ja väntas sellest kõigest video. 

Edasi lugemiseks: