Kurb naine.

Foto: VidaPress
Inimesed
4. veebruar 2023, 09:00

KUHU ON KADUNUD NORMAALSED MEHED? Terapeudid selgitavad: katkises perekonnas kasvanud naised on sõltuvuses armuvalust (14)

Tänapäeva kohtingumaailm on väga kirju ja enne härra „õige“ leidmist peavad paljud naised koperdama mitme, kui mitte mitmekümne vale mehe otsa. Õhtulehele rääkis oma loo naine, kes on juba aastaid olnud vallaline. Tal on seljataga mitmed mürgised paarisuhted ning ta on kaotanud usu meestesse. Küsisime terapeutidelt ja nõustajatelt, mida sellises olukorras teha ja kas tõesti polegi enam „normaalseid“ mehi.

25aastane Kreete (nimi muudetud) on viimased kolm aastat olnud vallaline. Kohtingutest pole küll puudust olnud, kuid kindlat paarisuhet tal tekkinud ei ole. „Kõik senised suhted on lõppenud valusate lahkuminekutega ja ega ma tegelikult pole osanud mehi ka õigesti valida. Minu viimane suhe kestis üle aasta, kuid see tegi mind vaimselt väga katki. Olen tugev ja iseseisev naine, kuid selles suhtes kannatasin mehe haiglast armukadedust, lasin ennast maatasa trampida ja endale halvasti öelda, mis lõhkus totaalselt mu eneseusu.“

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99