Inimesed

Tõnis Milling: kui sain vähidiagnoosi, tekkis mul meeletu elutahe ja teadmine, et ma elan väga kaua (9)

LISA KOMMENTAAR

To Epic3. veebruar 2023, 14:27
Päris kindlasti pole aluselise toitumise printsiip uhuu meditsiin. Aluselise toitumise printsiibi toimimist, tõhusust ja efektiivsust toetavad ka mitmed teadusuuringud ja aastatepikkune praktika ja juba rohkem kui saja aasta jooksul. Mõned näited lugemiseks: "Aluseline toitumine : Hämmastav 14-päevane dieet ja mõtestatud söömiskava". Dr. Stephan Domenig, meditsiinidirektor, F.X. Mayri Tervisekeskus. "Ausalt tervislik : Aluseline toit sinu tervise heaks!" Natasha Corrett, Vicki Edgson. Tavameditsiin ja alternatiivne meditsiin võiks teha palju rohkem koostööd.
TT4. veebruar 2023, 00:47
Kui mingite uhhuu-keskuste uhhuu-tüübid kirjutavad artikleid (või isegi mitu), ega see ei muuda pläma ajamist teadusuuringuteks.
Siiri3. veebruar 2023, 14:27
Elu väärtusi ümber hinnata aitab raske haigus tõesti. On see õnne või õnnetus, et vennal ei õnnestunud, langes sõna otsemõttes jalalt.
Vähihaige3. veebruar 2023, 14:00
Positiivsus ja lootusrikkus on vähihaigetele muidugi tähtsad ja mitte ainult neile. Aga artiklis on nii räige faktiviga, et on vaja kommenteerida. Nimelt pole olemas rinnavähieelset seisundit. On olemas algav rinnavähk (DCIS) mis on siiski juba vähk, kasvaja mida peab ravima. Vere vähimarkerid ei toimi rinnavähi puhul adekvaatselt, neid näitusid ainuüksi jälgida pole mõtet. Nii et õnnelik vaimne seisund ei kaota "rinnavähieelset seisundit", see on fakt. Smuutisid süües saab organism häid ja vajalikke aineid, aga ainult nendele lootma jäädes vähki ei võida.
Tubli3. veebruar 2023, 04:23
Nojah3. veebruar 2023, 02:08
Loodetavasti kontrollitakse ka maksanäitusid, sest toidulisandite söõmine koormab maksa.
Epic3. veebruar 2023, 00:47
Jalgrattaga sõitmine tõstab PSA näitu.Ehk siis näit läheb valeks. Ja uhuu meditsiin on küll viimane asi mida uskuda.Samas minu 80 aastasele tuttavale öeldi et mingit operatsiooni ei tule.Kasvaja oli samuti I staadiumis. Sai keemia ravi ja kasvaja kadus.
maamiis2. veebruar 2023, 21:45
saimegi omale staarvähihaige ! Hakkab nüüd BSH võistlema Kroonika uudistes ? See pole ju mingi erakordne vähiliik ,neid on Eestiski tuhandeid ! Miks nendest ei kirjutata?
maanaine4. veebruar 2023, 17:19
Sul peaks PIINLIK olema, ilgud siin teise inimese raske diagnoosi üle. Just sellistest asjadest on vaja avalikult rääkida, see annab jõudu neile kes keerulise diagnoosiga silmitsi seisavad.