„5 TIIBETLAST“ Särtsuminutites

Foto: Rauno Vahtre
Õhtulehe horoskoobid
3. veebruar 2023, 01:43

HÜVA NÕU | Tee järele! ”5 tiibetlase” harjutusi tuntakse kui igavese nooruse allikat

Enesearengu teejuht Tiit Trofimov tõdeb, et igavesti nooreks jääda on paljude südameunistus. „5 tiibetlase“ harjutusi tuntakse kui nooruse allikat. Trofimov ütleb, et regulaarselt „5 tiibetlase“ harjutusi tehes muutub keha tugevamaks, koordineeritumaks ja paindlikumaks, samal ajal õpib meel paremini keskenduma ja täielikult lõõgastuma. Harjutused võtavad aega vaid 10-15 minutit, aga toovad päevadesse energiat, tervist, noorust ja hea meeleseisundi.

Vaata videot!

Enesearengu teejuht Tiit Trofimov tõdeb, et igavesti nooreks jääda on paljude südameunistus. „5 tiibetlase“ harjutusi tuntakse kui nooruse allikat. Trofimov ütleb, et regulaarselt „5 tiibetlase“ harjutusi tehes muutub keha tugevamaks, koordineeritumaks ja paindlikumaks, samal ajal õpib meel paremini keskenduma ja täielikult lõõgastuma. Harjutused võtavad aega vaid 10-15 minutit, aga toovad päevadesse energiat, tervist, noorust ja hea meeleseisundi.Vaata videot!

Mis on „5 tiibetlast“?

Trofimov selgitab, et „5 tiibetlast“ on nooruse allikana tuntud harjutuste seeria, mille iidset saladust on pärandatud ühelt sugupõlvelt teisele. Harjutused on levinuima info kohaselt pärit Himaalaja kõige kaugematest kloostritest Tiibeti munkadelt ning harjutuste vanuseks arvatakse olevat rohkem kui 2500 aastat. Kui päritolu osas ei olda veel päris üksmeelele jõutud, siis harjutuste tõhususes ei kahtle küll keegi.

Edasi lugemiseks: