DC stuudio kaasjuhid James Gunn ja Peter Safran.

Foto: Scanpix/AP
Film
31. jaanuar 2023, 21:14

Kas Marveli lõpp? James Gunn paljastas DC kinoversumi esimesed 10 projekti, mille hulgas ka uus Supermani ja Batmani film

DC on proovinud juba peaaegu kümme aastat Marveli superkangelaste kinokassa pirukast ampsu võtta, kuid seni on saanud ainult riismeid. Hiljuti palgatatud uued DC stuudio juhatajad James Gunn ja Pete Safran tulid ja hakkasid projekte lõpetama, saatsid tuntud staarid minema ning alustavad täiesti algusest. Ja täna lõpuks avaldati, et millised hakkavad olema DC esimesed 10 suurt projekti, seal hulgas nii filmid kui seriaalid.

Täna hommikul California osariigis toimunud pressiüritusel anti teada, et uus DC koomiksite ühine kino universum saab olema kahes peatükis, millest esimese peatüki esimene pool on 10 erinevat projekti. Kokku planeeritakse 8-10 aastat kestvat suuremat ühist lugu, mille esimese peatüki esimese poole nimeks on „Jumalad ja koletised“ („Gods and Monsters“). Kino ekraanidele jõuab DC uue algusena esimese filmina „Superman: Legacy“ ja seda juba 11. juuli 2025.

Edasi lugemiseks: