Foto: Vida Press
Inimesed
30. jaanuar 2023, 14:04

Jennifer Lopezi eksmees abiellus endast 30 aastat noorema iluduskuningannaga

Jennifer Lopezi eksmees ja laste isa Marc Anthony (54) abiellus neljandat korda. Tema uus südamedaam on endine Paraguay iluduskuninganna Nadia Ferreira, kes esindas oma kodumaad 2021. aasta „Miss Universumil“.

New York Posti teatel peeti pulmi laupäeva õhtul Miamis, kus latiinotäht õige nimega Marco Antonio Muñiz elab. Marc ja 23aastane Nadia pandi paari Perezi kunstimuuseumis. Pruut kandis tähtsa õhtu jooksul kaht kleiti, mõlemad olid pärit Galia Lahavi moemajast. Peiul oli seljas Christian Diori moemaja ülikond. Külaliste seas olid vutiäss David Beckham, näitleja Salma Hayek ning lavastaja Lin Manuel Miranda.

Marc Anthony esimene abikaasa oli endine Miss Universum Dayanara Torres. 2000. aastal sõlmitud abielu jooksul sündis kaks poega, kuid abielu purunes 2004. Juba samal aastal abiellus Marc Jennifer Lopeziga. Nende abielu pidas vastu kümme aastat ning sellest sündisid Lopezi ainsad lapsed, veebruaris 15aastaseks saavad kaksikud Max ja Emme. 2014-2017 oli Marc abielus Shannon De Limaga. Nadiale tegi ta abieluettepaneku mullu mais. Noorpõlvesuhtest on Marcil 1994. aastal sündinud tütar ning adoptiivpoeg.

Ka Jennifer Lopez on neljandat korda abielus: mullu pidas ta pulmi oma kunagise kihlatu Ben Affleckiga.