Brigite Susanne HuntFoto: Remo Tõnismäe
Inimesed
27. jaanuar 2023, 20:22

Brigitte Susanne Hunt keskendub vaimsele tervisele ja korrastab suhteid isaga: „Mul peab mingi häire olema, vaadake mind!“ (9)

„Kui olin reisil, siis võtsin aega iseendale. Mul on praegu hinges meeletu rahu, vabanemine, julgus,“ vastab hiljuti Eestisse tagasi tulnud Brigitte Susanne Hunt oma Instagramis jälgijale, kellele tundus, et seltskonnastaar paistab viimasel ajal eemalolev ja justkui kõigest väsinud. „Tõesti naudin oma elu, lähedasi, see on nii külluslik. Saan väga hästi läbi kõikide inimestega enda ümber. Suhtlen üle pika aja oma isaga,“ kommenteerib ta.

Lapsepõlvest ja perest rääkides on naine hoidnud alati pigem tagasihoidlikku joont, tahtmata tõmmata perekonda liialt meedia huviorbiiti. Telenägu on aga rääkinud, et suures perekonnas üles kasvades tundis ta, et pidi end pidevalt nähtavaks ja kuuldavaks tegema. „Mõlemad vanemad olid mul äriinimesed, väga karjäärikesksed. Selleks, et neile silma paista, pidid sa proovima kõike,“ tõdes Hunt Õhtulehe saates „Hommikusöök staariga“.

Vanematest on glamuuritar rääkinud alati austuse ja aupaklikkusega. Kui Õhtuleht uuris staarilt vahetult enne „Vallalise kaunitari“ salvestust, kes on olnud tema senise elu kõige olulisemad mehed, tõi naine teiste seas välja ka oma isa.

Edasi lugemiseks: