HINGESUGULASED: Mõlemad räägivad, et on toonud teineteise ellu palju rahu, sihikindlust ja usaldustunnet.

Foto: Erakogu
Inimesed
28. jaanuar 2023, 12:20

NAISTEMEHEST SAI PEREINIMENE! Kristo Koik esimesest kohtumisest tulevase abikaasa Angelikaga: käed värisesid ja veri vemmeldas (3)

„Sain väga tugevaks inimeseks just tänu Angelikale. Olen paljud vaated elus ümber mõtestanud, pahedest, näiteks suitsetamisest loobunud ja isiksusena kasvanud,“ avaldab „Rannamajast“ tuntuks saanud Kristo Koik, et on aastatega paikseks muutunud. 2021. aastal kihlus ta oma kallima Angelika Rätsepaga. Noored rajavad nüüd ühist kodu.

Kristo tähelend sai alguse TV3 tõsielusarjast „Rannamaja“, kus noormees nii mõnegi naistemehele omase ulakusega hakkama sai. Nüüd on mees aga muutunud ja vanad harjumused varna riputanud – 2021. aastal palus ta oma kallima Angelika naiseks, nüüd punub paar ka ühist pesa ja peab pulmaplaane. „Olen muutunud järjekindlamaks, positiivsemaks ja mingis mõttes ka rahulikumaks. Nüüd on hoopis teised sihid, kindlamad otsused ja selgem eluvaade,“ tunnistab Kristo. 

Kristo ja Angelika tutvusid 2020. aastal kohtinguäpis Tinder. Naine tunnistab, et tol ajal oli tema elus periood, kus ta võimalikule suhtele ei mõelnud.

Edasi lugemiseks: