Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
28. jaanuar 2023, 10:00

Fännid raevus: Shakirast lahku läinud Gerard Piqué poseerib Instas uue pruudiga

Shakira fännid on sööstnud oma lemmiku kaitsele, sest tema eksabikaasa ja laste isa Gerard Piqué kenitleb sotsiaalmeedias oma uue armastusega.

35aastane Barcelona vutitäht tegi oma suhte Clara Chiaga (23) Instagramis avalikuks. Mullu juunis olid Gerard ja Shakira (45) suure skandaali saatel lahku läinud - 12 aastat kestnud kooselu purustasid kuuldused jalgpalluri truudusetusest. Augustis nähti Piquéd juba noorukese PR-tudengi Clara seltsis.

Daily Maili teatel ei hoia nüüd Shakira fännid oma meelepaha vaka all: Piquéd nimetatakse häbematuks ja teda süüdistatakse oma laste ema alandamises. „Sa üritad Shakirale haiget teha!“

„Ma ei mõista, kuidas naine suudab usaldada meest, kes oma abikaasale ja lastele niimoodi tegi,“ kõlab ligi kaks tuhat laiki kogunud kommentaar Piqué foto all. „Kui ta käitus niimoodi oma naisega, teeb ta sedasama sinuga või enamatki … Ja naine, kes on suuteline perekonda lõhkuma, on inimene, kes ei armasta ennast ja kel pole kellegi vastu empaatiat.“

Hitist „Hips Don't Lie“ tuntud Shakira tutvus jalgpalluriga oma muusikavideo „Waka Waka (This Time for Africa)“ võtteil. Särtsakas pala oli 2010. aasta jalgpalli maailmameistrivõistluste ametlik laul. Shakira ja FC Barcelona mängija armulugu paistis olevat tähtedes kirjas: neil on sünnipäev ühel ja samal päeval, 2. veebruaril, ainult et Colombia täht tuli ilmale kümme aastat varem. 2011. aasta jaanuaris teataski staar, et tema ja ta ammuse kallima, Argentina advokaadi Antonio de la Rúa teed on lahku läinud. Shakira oli Argentina ekspresidendi Fernando de la Rúa pojaga koos olnud 11 aastat.

22. jaanuaril 2013 sündis seal Shakira ja Gerardi esikpoeg Milan. Kahe aasta pärast täienes pere teise pojaga, kes sai nimeks Sasha.