„Puuduta mind“ saatekülaline on atmosfäärifüüsik Marko Kaasik, saatejuhid Anu Saagim ja Sirje Presnal.

Video: Hannes Dreimanis
Puuduta mind
9. veebruar 2023, 08:50

„Puuduta mind“ saateid saad vaadata igal pühapäeva hommikul TV3 Life telekanalilt või järelvaadata TV3.ee veebilehelt

„PUUDUTA MIND“ 262. SAADE | Marko Kaasik: „Ühiskond vajab suhtumise muutust uimastitesse ja nende tarvitajatesse, tunnistame seda või mitte." (4)

Müstilistele ja vahel ka maistele teemadele pühendunud ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi „Puuduta mind“ saate külaliseks on seekord erakonna Eestimaa Rohelised kaasjuht aastast 2022 – Marko Kaasik, kes on erialalt atmosfäärifüüsik ja teadlase taustaga ilmatark. „Adekvaatne uimastipoliitika peaks olema kriisiajastu osa, mitte aga ootama paremaid päevi, sest see annab väga olulise osa rahva vaimsest tervisest,“ on mees veendunud. Ehe näide loomulikult šokeeriva ülestunnistuse teinud näitleja Märt Avandi, kes on kokaiini tarvitaja olnud kümme aastat.

Vaata videointervjuud!

Müstilistele ja vahel ka maistele teemadele pühendunud ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi „Puuduta mind“ saate külaliseks on seekord erakonna Eestimaa Rohelised kaasjuht aastast 2022 – Marko Kaasik, kes on erialalt atmosfäärifüüsik ja teadlase taustaga ilmatark. „Adekvaatne uimastipoliitika peaks olema kriisiajastu osa, mitte aga ootama paremaid päevi, sest see annab väga olulise osa rahva vaimsest tervisest,“ on mees veendunud. Ehe näide loomulikult šokeeriva ülestunnistuse teinud näitleja Märt Avandi, kes on kokaiini tarvitaja olnud kümme aastat. Vaata videointervjuud!

„Ühiskond vajab suhtumise muutust teadvusseisundit muutvatesse ainetesse ehk siis uimastitesse ja nende tarvitajatesse, tuleb aidata neid, kes on hädas, ja jätta rahule need, kes ei ole,“ on Marko Kaasik resoluutne. „Abistav ja eristav lähenemine ei ole ülirikaste riikide privileeg.“

Ei tahaks nüüd väga sügavuti poliitikasse sukelduda, aga paari sõnaga siiski - räägi Marko pisut enda taustast. Oled ju saanud hiljuti roheliste partei kaasjuhiks.

Edasi lugemiseks: