Piia ei pea end šamaaniks või nõiaks, vaid täiesti tavaliseks inimeseks. Ometi kiirgab tema olemusest väge.

Video: Hannes Dreimanis
Õhtulehe horoskoobid
28. jaanuar 2023, 12:16

ÕL VIDEO | REPORTAAŽ KRISTALLIKAMBRIST: ajataju kaob ja jalg valutab – mis hämar värk see on? Kristallikuninganna: rahvast käis siin murdu (3)

„Raplamaa inimesed väga kristallitoas ei käigi,“ nendib sealse elujõukeskuse perenaine Piia Kõverik (55). „Populaarsed kohad, kust tullakse, on Paide, Türi ja Pärnu. Tallinnast käiakse ka. Isegi perearst on soovitanud inimesel siia tulla, et rahu leida. Vanemad on siia toonud oma lapsi, kõige väiksem oli 2,5aastane. Nemad pole muidugi pikali, vaid mängivad samal ajal nii oma mänguasjade kui ka kristallidega. Joonistavad ka, sest siin on nii hea energia.“ Õhtulehe ajakirjanik proovis väidetavad energiavood omal nahal järgi.

Kristallikambri perenaine Piia Kõverik pakib mind villaste tekkide sisse ja hakkab ise gonge taguma. Esimeste minutite jooksul hakkab mul valutama vasak põlv. Lapsena kukkusin selle õnnetult puuriida otsast alla kukkudes lõhki ja arstid nägid suurt vaeva, et see tagasi kokku õmmelda. Kummaline, mõtisklen. Varsti lisanduvad ka külmavärinad, mis saavad alguse seljalt, kahe käe vahelt. Mul pole aimugi, kaua ma siin lamanud olen. Vahepeal teen silmad lahti, sest ei suuda end vabaks lasta. Pea on mõtteid täis ning ihu valutab ja külmetab.

Vaata videost pikemalt, mis kristallikambris toimus!

Edasi lugemiseks: