Foto: Martin Ahven
Inimesed
21. jaanuar 2023, 11:04

LINGAMIDRAAMA! Brigitte Susanne täditütar pahandab, et teda petnud mees sai Epp Kärsinilt priipääsme seksikoolitusele. Kärsin: soovisin südamest head (29)

Alles kurtis Marlee Karja sotsiaalmeedias, et tema kuulus nõbu Brigitte Susanne Hunt veedab Bali paradiisisaarel aega tema eksabikaasaga. Nüüd teeb Marlee Instagramis etteheiteid oma kõhubeebi isale, kellest ta tüliga lahku läks, et too sai naudingute maaletoojalt kingiks tasuta seksikoolituse. Marleed häirib see fakt, sest ta otsustas toonase südamehärra jõulukingi vahepeal ise ära kasutada.

Härra stoorit, et naine on ta maha jätnud, ja kingi tagasi võtnud, nägi ka seksikoolitaja Epp Kärsin ise. Ta tõttas heatahtlikult appi ja pakkus mehele lahendust ehk tasuta koolitust.

Marlee aga sellist asja heaks ei kiida. „Epp Kärsin ei saa tunnustada sellist meest. Tüübil on endal laps tulemas ja ta on mind maha jätnud. Nüüd mängib ohvrit, et jäi ka kingist ilma. Teda ei jäetud kingist ilma niisama, ta pole seda lihtsalt ära teeninud. Nüüd kerjab seda Epu käest ja tema veel premeerib meest, kes jätab raseda naise päeva pealt maha,“ kritiseerib ta Eesti lingamikuningannat.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99