Puuduta mind

Hiina astroloogia õpetajad Siret ja Janno Seeder: „Jäneseaastaga on tulemas ühe ajastu lõpp!“ (7)

LISA KOMMENTAAR

musta jänese mudija ja selgelt sirtsutaja20. jaanuar 2023, 09:58
minu seansi hind on 800 ja suupisted tere tulemast
tom19. jaanuar 2023, 11:14
Ära võiks lõppeda see loll soolapuhujate promomine! Keegi ei keela kodus muinasjutte ja ulmekaid lugeda aga säärast totaalset sousti, et iga 12s aasta on "jänes" ning Merkuuril on 17X suurem mõju juuksekasvule kui WC-paberi värvil, on viisakalt öeldes absurdne lollus. Võiks tulla rumaluse ning lolluse domineerimise ajastu lõpp!
Jaanus19. jaanuar 2023, 21:04
Huvitav, mida Te küll sellisest rubriigist lootsite ja miks üldse vaevusite seda lugema? Rahunege ometi! Te ei pea ju seda uskuma. Mille poolest on näiteks kristlus, valitsuse nö ettekuulused ja valimislubdused sellest paremad või halvemad? Seda kõike tehakse ju alati raha ja võimu nimel. Näiteks mille poolest valitseva klanni suured lubadused on astroloogiast paremad? Astro on olnud sajandeid aga klannivõim kõigest loetud aastaid.
Täna möödus 80 aastat18. jaanuar 2023, 19:15
ühe inimkonna kõige traagilisema , genotsiidse iseloomuga Leningradi blokaadi , murdmisest, mis kestis Saksamaa ja tema satelliitide poolt kehtestatud inimvaenulikus terroriaktsioonis ca 2,5 aasta jooksul! Kus hukkus ca 1,2 miljonit tsiviilisikut nälja, haiguste ja pommitamise tõttu. Meie meedias pole ühtegi (!) viidet selle kurva sündmuse märkimiseks!
Teeline19. jaanuar 2023, 10:46
Ma ei ole näinud mitte kuskil, mitte ü h t e g i fotot või dokkaadrit sellisest Leningradist, nagu praegu on Mariupol, Bahmut, Soledar. Sakslane ei pommitanud isegi Moskvat, nii nagu sinu kallis venemaa praegu Kiieviga teeb. Kas Narva hävitas saksa või vene armee? Kas Tallinna elurajoone pommitas saksa või vene lennuvägi? Kas, kas, kas... Seda rida võiks pikalt jätkata. Samas ei tea sa sõna "blokaad" tähendust. Leningrad ei olnud ümber piiratud. Seda miks seal inimesed nälga surid, küsi meediumite abil oma "suurte juhtide" käest.
Mis meil sellega asja19. jaanuar 2023, 16:19
Kaks "katku" üks pruun ja teine punane, korraldasid selle. Samas Leningradi blokaadi hukunute arv on kaduvväike võrreldes sellega, mina venelased enne ja pärast seda oma rahvaga tegid!
Jaanus19. jaanuar 2023, 21:25
Leningradi blokaadi hukkunute tegelik arv pole nii kindel nagu väidetakse. Ei maksa kõike nii sinisilmselt uskuda mida nn võitjad väidavad. Just needsamused nn võitjad-kannatajad on ennegi ja korduvalt oma valedega vahele jäänud. Pealegi, kui need nn võitjad-kannatajad oleksid olnud õilsameelsed, siis miks need teisi riike ja rahvaid aastakümneid okupeerisid?