„Hommikusöök staariga“ veinirestoranis Dominic; saatekülaline laulja Gerli Padar-Parmas; saatejuht Anu Saagim; restorani omanik Rein Kärk

Inimesed
27. jaanuar 2023, 15:54

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ saateid saad vaadata ka igal laupäeva hommikul TV3 Life telekanalilt või järelvaadata TV3.ee veebilehelt

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Gerli Padar: kui Martin Parmas oleks tulnud ööklubis minuga rääkima, siis oleksin ta kohe kukele saatnud (8)

Minu hommikusöögi kaaslaseks on seekord hiljuti tanu alla saanud lauljatar ja meie armastatud Lotte tegelaskuju Gerli Padar-Parmas. Aastast 2006 on Gerli olnud suhtes endise võistlustantsija ja praeguse tantsutreeneri Martin Parmasega, kellega tutvus saates „Tantsud tähtedega“. Gerli ja Martin abiellusid 4. novembril 2022 - peale 16 aastat kestnud kooselu, millest 10 oldi kihlatud. Miks venitati nii pikalt kummi ja kas elu peale sõrmuste sõrme libistamist on muutunud argisemaks või hoopis kirglikumaks? Martin on ühes varasemas intervjuus öelnud, et abiellutakse siis, kui naine tahab. „Õige!“ kostab selle peale naksakalt Gerli ja lisab, et lapsi saadakse ka siis, kui naine tahab.

Gerli sündis muusikute peres ning kooliteed alustas maakoolis Uhtnas. Juba lapsena tekkis tal huvi näitlemise ja laulmise vastu. Ta on õppinud muusikakoolis klaverit ja lisaks muusikat ka Rootsis Gävles.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99