Sisuturundus
16. jaanuar 2023, 15:26

Aurea Regina Mündipood kingib 6. sünnipäeva puhul sooduskupongi!

Aurea Regina Mündipoe kontseptsioon on aastatepikkuse tööga loodud – see on koos klientidega kasvanud ning arenenud rahvusvaheliselt tunnustatud ettevõtteks.

Jaanuar on Aurea Regina Mündipoe sünnipäevakuu.19 jaanuaril 2017. aastal loodud ettevõte kingib oma 6. sünnipäeva puhul klientidele tänutäheks lojaalsuse eest 6 € sooduskupongi Aurea6OL. Seda kupongi saab kasutada e-poes www.aurearegina.ee vähemalt 56 € ostu eest tasumisel kuni jaanuari lõpuni.

TOP 6 toodet

Tema Majesteet kuninganna Elizabeth II mälestuseks

8. septembril 2022 suri Šotimaal Balmorali lossis rahulikult Tema Majesteet kuninganna Elizabeth II. Rohkem kui seitse aastakümmet pidas Tema Majesteet kinni antud lubadusest, milles tõotas oma pühendumust Ühendkuningriigi ja Rahvaste Ühenduse inimestele. Kuninganna Elizabeth II uskumatu elu ja pärandi auks avaldab The Royal Mint nüüd mälestusmüntide kollektsiooniga austust sellele tõeliselt tähelepanuväärsele naisele.

Jänese aasta 2023

Hiina kalendri järgi on jänese aasta, mistõttu on selleteemaline münt ideaalne kingitus nii endale kui ka armsale inimesele. Aurea Regina Mündipoes on väga lai valik vastavateemalisi münte.

Õnne ja Edu!

Parem unts õnne kui nael kulda! Selline on 2023. aasta õnnetoova hõbemündi sõnum. Mündil olev neljaleheline ristikhein on ehtne looduslik ja seetõttu on kõik mündid kordumatud!

Armastus

Ei ole olemas ühtegi teist nii tugevat tunnet kui seda on armastus. Just armastus on see, mis sunnib mehi võitlema, tervendab hinge ja paneb südame põksuma. Armastus võidab alati. Lubage neil imelistel müntidel aidata oma tundeid väljendada.

Harry Potter

Harry Potter on juba 25 aastat köitnud fännide tähelepanu. Nüüd on arvatavasti maailma kuulsaim võlur jäädvustatud ka müntidele.