Morna mõnusamate prouade tee ristus ka Anu Saagimiga, kes aitas neile presidendiga kohtumiseks natuke sättida.

Video: Video: Karol Kaldoja, Brandon Teder
ÕL TV | Õhtuleht
5. jaanuar 2023, 20:25

ÕL VIDEO | „Õnne 13“ Alma ja Laine kostüümide autor Riina Põldroos: veel pole keegi soovi avaldanud, et tahaks nahkrihmadega presidendi vastuvõtule minna! (5)

„Meil tegelikult ei ole ühelgi asjal siin vanusepiirangut – kõlblik kuni kuupäeva kostüümidel. Neid esemeid kannavadki väga erinevates vanustes inimesed,“ sõnab rõivadisainer Riina Põldroos, kelle kleite ja nahkrihmasid kandsid aastavahetusel tele-eetris „Õnne 13“ peategelased Alma ja Laine.

Aastavahetuse eriosa viis seriaali „Õnne 13“ tegelased pealinna seiklema, sest peo käigus ajas Alma ja Laine tülli kõrvitsasalat. Mure lahendamiseks aeti kamp kokku ja sõideti aasta viimasel päeval Tallinna. Morna mõnusamate prouade tee ristus nii Tanel Padari, Marko Reikopi kui ka Anu Saagimiga, kes aitas neile presidendiga kohtumiseks natuke sättida.

„Tegelikult selle koostöö taga oligi Anu (Saagim toim.), kes juba Tallinn Fashion Week’il lava tagant oma roosa kostüümi ja rihmad ära rabas. Selle kaudu nad sinna „Õnne 13“ jõudsid. Päris üllatav ja hästi lõbus!“ tunnistab Põldroos, kes ei teadnudki ise täpselt, mis saama hakkab.

Edasi lugemiseks: