Inimesed

Madeleyn Kurg: mu isa mineviku vari on alati mu seljataga (13)

LISA KOMMENTAAR

Vanahaav6. jaanuar 2023, 06:27
Mu isa oli Isamaasõja veteran-invaliid. Pidasin teda kangelaseks. Mis teha?! Isast lahti ütelda? Ta oli tore tagasihoidlik mees ega kippunud oma privileege kasutama. Nüüd on meil kombeks kõigele nõukogulikule tuul ja tuli alla teha. Kas ka isadele?
teemast eemal6. jaanuar 2023, 06:22
Märulifilmikangelastel, olgu nad mafi-oosod või palgam,õrt.sukad , on enamasti armastav pere ja nad hoiavad oma lapsi väga. "Issi läheb tööle" s.t. mõnd "klienti killlima. Ja isegi Stalinil või Hitleril oli pere, võib-olla isegi lemmikloom kass või hamster.
isake hasan5. jaanuar 2023, 13:50
tegelikud on kõik maffioosnikud väga toredad inimesed sest silmad on neil nii lahked nii lahked
...5. jaanuar 2023, 11:17
See põlvkond, kes mäletab on läinud 10a jooksul ning noorematele ei ütle see nimi midagi...
Ei räägiks isegi põlvkonnast8. jaanuar 2023, 07:50
Mina näiteks olen need artiklid kõik lugemata jätnud, sest lihtsalt ei huvita need "mafia" inimesed - minu jaoks on nad lihtsalt pätid. Ei huvita ka nende järelkasv.
Tütarlapsele5. jaanuar 2023, 09:20
Su isal polnud viga mitte midagi ja ta oli igal juhul mõistlikum ja ausam kui enamus poliitikuid või kõrgeid riigiametnikke. Jah, Kall oli pisut ebaordinaarne kuid see ei tähenda midagi. Küll püütakse siiamaani tema surma asjaolusid vassida miskipärast, sest jutt ei klapi reaalsusega..
Sa üritad ka mingi mafiooso olla?8. jaanuar 2023, 07:58
Mõni vaatab neile jah alt üles, alati, kui mingi lugu ilmub, siis ilmub hulgaliselt "kamraade" välje. Valed iidolid lihtsalt. WIKIPEDIA: "Politsei pidas Kalev Kurge eestikeelse organiseeritud kuritegevuse juhiks. Kurg hoidis enda kontrolli all 70% Eesti kokaiiniturust. Politsei andmetel valiti Kurg eestikeelsete kurjategijate esindajaks ühiskassas. Kalev Kurg oli kohtulikult karistatud neljal korral huligaansuse, varguse ning piinamise ja seadusevastaselt vabaduse võtmise eest. 1991. saatis Rootsi Kure riigist välja. 1994. mõisteti Kurg USAs süüdi 56 püstoli riigist väljatoimetamise katses.
Lelet5. jaanuar 2023, 09:09
Ei usu, et lapsevanemad keelasid oma vösukestel temaga sellepärast suhelda, et isa oli see kes oli. Küllap olid mingid muud pöhjused, sest enne tema surma pole keegi temast eriti midagi teadnudki.
Mulle tundub5. jaanuar 2023, 21:51
et see rumal plika eksponeerib end teadlikult, kasutades reklaamina ära oma isa tausta. No ükski normalne inimene ei lähe Tik-tokki oma näoga ja veel inglise keeles kuulutama, kui tal isiklikus plaanis midagi väga halvasti on. Pigem hoitakse enda teada. No vaadake ta nägu! Uhkustab pigem sellega teemaga. Kui keha pole nii hea, millega teised napakad kelgivad, siis leidis geniaalse idee, kuidas kuulsust ja kaastunnet nuruda - ikkagi maffiapealiku tütar!! Jätke mu nägu meelde!!
Mõnda kohe tõmbab krimivärk8. jaanuar 2023, 08:05
Ta oli 1988–1990 abielus Kalev Kurega. Hiljem on ta olnud Tõnu Leppiku, Meelis Lao ja Urmas Sõõrumaa elukaaslane. Viimasega on tal tütred Katriin ja Kristiin. Kätlin Maran – “allilma rändauhind” Jne, Wikipedia
Mina4. jaanuar 2023, 23:49
...ei saa öelda , et sinu isa vaid halbu asju tegi. Tean mitmeid keda ta kaitses teiste tegude eest . Kaasa arvatud, minu pere. Jättis seltskonnas viisaka ja intelligentse inimese mulje.
ahhoi5. jaanuar 2023, 01:09
Ta oli tegelikult hea mees.
Uku5. jaanuar 2023, 17:29
Kuidas saab pätt, kes on teistele palju halba teinud, hea mees olla? Jah, võib-olla nad mingi aeg kahetsevad oma tegusid, aga seda välja ei saa ju näidata: nõrk oled omasuguste silmis. Ennast sellesse kampa lootusetult sisse mässinud, väljuda tahtes lõppebki asi tavaliselt surmaga. Võid oma sigadusi eitades ülbe näoga ringi käia, see on ainult mask. Pätti siin heroiseerima... Rahulikku und neil karistuseks niikuinii ei ole.