„Hommikusöök staariga“ esoteerikapoes Allikas – saatekülaline Kirsti Timmer, saatejuht Anu Saagim; puudrit tupsutas palgeile meigikunstnik Paul Holmberg.

Video: Hannes Dreimanis
Inimesed
17. jaanuar 2023, 22:12

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Kirsti Timmer: inimesed võivad end mõelda terveks ja edukaks, aga ka totaalselt haigeks ja surnuks – näiteid elust enesest

Raadiohääl Kirsti Timmerist on tänaseks saanud ka tarokaartide põhjal tulevikuennustaja. Kohvitassi taga räägime temaga saatusest, vastutuse võtmisest, iseenda armastamisest, otsekohesuse vajadusest ja sellest, kuidas enesekindlus on oluline komponent iga inimese elus. Samuti ei saa me mööda ega ümber ka teda viimasel ajal muserdanud laimavatest artiklitest, mistõttu Kirsti on otsustanud võtta jalge alla kohtutee. Uuringi, kui lihtne või keeruline on avaliku elu tegelasel tema kohta esitatud valeväiteid ümber lükata ning ka lootusetuna tunduvas olukorras õiglus jalule seada. Miks enamik Maarjamaa kuulsuseid sellele käega lööb või läheb lihtsama vastupanu teed – ei nõustugi kollasele meediale enam intervjuusid andma?

Kohtusin oma seekordse külalisega muinasjutulises esoteerikapoes Allikas. Kirsti Valdstein-Timmer on tuntud ajakirjanik, telenägu, ennustaja, tarokaartide panija. Töötanud teles, olles mõnda aega ka ühe suurima heategevussaate „Kodutunne“ saatejuht. Samuti on ta olnud seotud raadiotööga, juhtides koos Rene Puuraga Star FM-i raadiosaadet „Suhtes“. Tema sulest on ilmunud ka hulga raamatuid: „Naistekas. Lood elust enesest“ „100 nippi, kuidas hoida suhet“, „Taroskoop 2020“, „Taroskoop 2021“ ja „Taroskoop 2022“. Kirsti on saavutanud Eesti blogiauhinnad 2019 raames arvamusblogi kategoorias esimese koha.

Edasi lugemiseks: