Inimesed

ETV aastavahetuse sketšisaadet „Mis valesti, see uuesti“ kirjutas kolm autorit ning filmiti viies võttepaigas

Ain Mäeots: „Meil sai kõvasti nalja, eriti siis, kui tegime „Majamuuseumi“ sketši – siis ikka naersime korralikult.“ (9)

LISA KOMMENTAAR

nn4. jaanuar 2023, 08:52
Nii halba vana aasta ärasaatmise õhtu programmi pole vist kunagi näinud, sellest "Majamuuseumist" ei saanud vaatama hakates arugi, misasi see on. Saime alles päris tüki aja pärast aru, et see TAHAB OLLA naljasaade, mitte mingi dokumentaalsoust. Just nimelt tahab olla, sest nali puudus. Ei usuks, et seda ütlen, aga Normann tõi jälle kastanid tulest välja - ainus asi Eesti kanalitel, mis natukegi muigama ajas, mis muidugi juba iseenesest räägib tasemest.
vastupidi4. jaanuar 2023, 09:58
Minu meelest oli see parim sketš kogu õhtu programmis, üle kõigi Eesti kanalite. Kas peab seletama? Et kusagil kommertskanalil on mingi nn paaritumissaade "Rannamaja", mida rahvas andunult vaatab ja mille tegelastele kaasa elab. Nüüd tehti siis taoline intellektuaalidega, nn märsilohistajatega, kes elavad täiesti teistsugust elus teistsuguses maailmas. Väga hea leid oli Stefani kui pop-ikooni sissetoomine - märsilohistajad ei tunne nn superstaare küll aga David Vsevjovi ja Lepajõe suurepäraseid tõlkeid vanadest tekstidest. Ja nad on sama kirglikud kui rannamajalased. Väärtused vaid teised.
Trik3. jaanuar 2023, 19:36
Ma küll kodus naersin kui nad õpetaja Lauri juures olid. Oot kes kes see naine oligi kes meeste riideid kannab? Siiri sisask! Teine hea nali oli kerli tello maahommik
Osoon4. jaanuar 2023, 10:00
Osoon oli ka super hea! See CIA, FSB, RMK ...
vaataja3. jaanuar 2023, 10:50
Mind need toidud jätsid külmaks, aga mõned olid päris head, lemmik oli Pealtnägija, veider ootamatult Kivinõida kohata.
Gert3. jaanuar 2023, 10:43
Selles saates polnud ühtegi nalja, mis isegi natukenegi muigama paneks, 4 inimest mõtles väja:) äkki prooviks mingit muud tööd teha, näiteks keevitjaks vms.
ka parlamendis saab teha lamenti3. jaanuar 2023, 11:07
Tinutajaid on alati vaja jootetöödel
hea, kui keegigi nalja sai3. jaanuar 2023, 08:49
Vaatasin kogu õhtu ETVd, et mitte hüpelda kanalilt kanalile. Minu poolt õlakehitus. Igatsen kunagisi vana-aasta õhtuid pidulikus stuudios. Aga, et Saagim intellektist pakatav nohik, no andke andeks.
Vana Hobu3. jaanuar 2023, 14:42
Ja ka need, kellede kohta ei või öelda, mida neist arvata, kui ei taha advokaadiga maid (raha) jagada.