„Puuduta mind“ saatekülaline numeroloog Timo Reinpal; saatejuhid Anu Saagim ja Sirje Presnal

Puuduta mind
31. detsember 2022, 15:44

Teeme numeroloogilise ennustuse aastale 2023

„PUUDUTA MIND“ 258. SAADE | Numeroloog Timo Reinpal näitab läbi arvutuste jada, kui lihtne on tegelikult iseenda jaoks avada edukuse värav

Müstilistele ja vahel ka maistele teemadele pühendunud ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi „Puuduta mind“ saate külaliseks on seekord Eesti üks tuntumaid numerolooge Timo Reinpal. Tahan saada rikkaks, head elu, unistuste töökohta ja piiritut eneseteostust! Loomulikult tahan seda kõike kohe ja korraga! Tegelikult on see võimalik. Edu võti peitub iseenda ja oma potentsiaali mõistmises ja õiges rakendamises, teab Reinpal ja on nõus seda täna teiegagi jagama.

Vaata videot!

Müstilistele ja vahel ka maistele teemadele pühendunud ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi „Puuduta mind“ saate külaliseks on seekord Eesti üks tuntumaid numerolooge Timo Reinpal. Tahan saada rikkaks, head elu, unistuste töökohta ja piiritut eneseteostust! Loomulikult tahan seda kõike kohe ja korraga! Tegelikult on see võimalik. Edu võti peitub iseenda ja oma potentsiaali mõistmises ja õiges rakendamises, teab Reinpal ja on nõus seda täna teiegagi jagama.Vaata videot!

Hiljuti ilmus Timo Reinpalil raamat „Kuidas saada rikkaks. Raha ja edukas karjäär läbi numeroloogia“. Ka meie avame seekordses saates „Puuduta mind“ saladusliku laeka, mis varjab endas elu materiaalseid pooli ja isiksuse realiseerumise võimalusi. Püüame leida vastuseid küsimustele, kes te oma loomult olete ja mida elult ootate. Samuti seda, kuhu suunda tahaksite iseenda eluga kulgeda, et saaksite nautida oma võimete võimalikult laiahaardelist realiseerumist, mis omakorda tagaks tubli sissetuleku ja võimalusel korraliku positsiooni ühiskondliku hierarhia pulgal.

Numeroloogia toob välja päris mitmekülgse lähenemise edukuse teemale

Edasi lugemiseks: