„Puuduta mind“ saatekülalised, Feng shui koolitajad Siret ja Janno Seeder; saatejuhid Anu Saagim, Sirje Presnal

Puuduta mind
7. jaanuar 2023, 12:04

Tiiger lahkub oma valitsustroonilt 21. jaanuaril 2023 ja kell 22.54 võtab valitsemise üle sinine vesijänes, kes jääb troonile kuni 10. veebruarini 2024

„TIIGRI PUUDUTUS“ JAANUAR | Feng shui usku Siret ja Janno Seeder: uuel aastal ei ole rahunemist näha – kui üks häda lõppeb, siis hakkab teine

Tiiger lahkub oma valitsustroonilt 21. jaanuaril 2023 ja kell 22.54 võtab valitsemise üle sinine vesijänes, kes jääb troonile kuni 10. veebruarini 2024. Astroloog Igor Mangi arvates hakatakse uuel looma-aastal palju eelneva üle arutlema, vaieldakse tiigriaastal toimunu ja tehtu üle. Lahkuv vesitiiger tõi maailmale mõndagi ehmatavat. Mang ennustab nüüdki, et nälga ja külma tuleb inimkonnale juurde. Meie viimase saate „Tiigri puudutus“ saatekülalised on feng shui nõustajad Siret ja Janno Seeder, kes tõdevad, et ka uus aasta tuleb rahutu, kuid ilmselt siiski mõnevõrra leebem kui mullune, sest jänes on pehmema loomuga kui tiiger.

Vaata videot!

Tiiger lahkub oma valitsustroonilt 21. jaanuaril 2023 ja kell 22.54 võtab valitsemise üle sinine vesijänes, kes jääb troonile kuni 10. veebruarini 2024. Astroloog Igor Mangi arvates hakatakse uuel looma-aastal palju eelneva üle arutlema, vaieldakse tiigriaastal toimunu ja tehtu üle. Lahkuv vesitiiger tõi maailmale mõndagi ehmatavat. Mang ennustab nüüdki, et nälga ja külma tuleb inimkonnale juurde. Meie viimase saate „Tiigri puudutus“ saatekülalised on feng shui nõustajad Siret ja Janno Seeder, kes tõdevad, et ka uus aasta tuleb rahutu, kuid ilmselt siiski mõnevõrra leebem kui mullune, sest jänes on pehmema loomuga kui tiiger.Vaata videot!

Siret ja Janno, kumb siis jääb, kassi- või jäneseaasta?

Janno: Hiinlaste jaoks on jänes maag, kes istub puu peal ja segab elu eliksiiri. Läbi ajaloo on kõik keisrid tahtnud igavest elu ja püüdlesid jänese poole, et saada see elu eliksiiri retsept kätte. Aga jänes on kaval, teeb haake ega anna seda kätte, tal on täiesti teine suhtumine. Päeva lõpuks peaks igaüks ise otsustama, kas kass või jänes, aga meile Siretiga meeldib ikkagi tegeleda ida horoskoobiga ja seega räägime meie jänesest.

Edasi lugemiseks: