Printsess Estelle ja prints Oscar lustisid Rootsi kuninglikus ooperis.

Foto: Sören Vilks/Kungliga Operan/Scanpix
Inimesed
20. detsember 2022, 13:00

Rootsi kuningakoda avaldas erilise jõuluvideo – sotsmeedia vaimustub printsess Estelle’i keeleoskusest! (1)

Rootsi kuningakoda avaldas oma sotsiaalmeediakanalites kroonprintsess Victoria pere jõulutervituse. Victoria, prints Daniel ja nende lapsed printsess Estelle (10) ja prints Oscar (6) tutvuvad klipis ooperimaja kulissidetaguse eluga.

Kuninglik pere imetles ooperimajas näiteks balleti „Tuhkatriinu“ kostüüme ja varvaskingi. Lapsed said kostüüme selga proovida ning nendega lustida.

Balletitrupi liikmed Jonatan Davidsson ja Luisa Lopes rääkisid kroonprintsessi perele oma tööst. Estelle kuulas hoolega Lopese ingliskeelset juttu varvaskingadega tantsimisest. Kui baleriin kinnitas, et kuninglik pere saab balletietendusest kindlasti elamuse, kinnitas Victoria: „Oleme väga elevil“. Tema tütar lisas aga sujuvas inglise keeles: „Jah, ja nüüd me teame kõike!“

Lõpuks lausuvad printsess Estelle ja tema väikevend rootslastele oma jõulutervituse.

Ilta-Sanomate teatel on Rootsi kuningliku pere jõuluvideo sotsiaalmeedias vaimustust tekitanud. Iseäranis kiidetakse kümneaastase Estelle’i keeleoskust: printsess räägib inglise keelt soravalt ega paista tundvat mingit tõrget, et peab vestlema võõras keeles. Mõni kommentaator arutleb: ei tea, kas printsess räägib ka saksa keelt, mis oli tema vanaema kuninganna Silvia kodune keel?