„Hommikusöök staariga“ Porto Restos; saatekülaline Luisa Rõivas; saatejuht Anu Saagim; restorani omanik Priit Suviste

Inimesed
3. jaanuar 2023, 22:00

Luisa. „Ma ei ole veel kuskile saanud, see on siiski valija otsus, kas minust saab riigikogu liige või mitte.“

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Luisa Rõivas: mõnele meeldin väga ja mõnele meeldin vähem, ma ei näe ekstra vaeva selleks, et kõigile meeldida (4)

Seekord kostitasin hõrgu hommikusöögiga Porto Restos Luisa Rõivast, kes tunnistab et on sel aastal jõudnud korda saata imekspandavalt palju asju. Tegus naine lõpetas magistriõpingud, alustas väga paljude uute tööprojektidega - teiste seas teles ühe oma suure lemmiku „MasterChef Eestiga“, tegi palju sporti ning otsustas sügisel, et suundub poliitikasse. „Olen ilmselt sel aastal olnud rohkem tööl kui kodus, aga olen lastele ja perele super tänulik, et ka nemad on nautinud minu tegusat ja energilist aastat,“ rõõmustab Luisa.

Vaata videot!

Luisa Värk hakkas laulmist õppima juba Elvas, kust ta ka pärit on. Esmalt huvikoolis ning pisut hiljem lisandusid klaveriõpinguid Elva Lastemuusikakoolis. Luisa, neiupõlvenimega Värk, lauluõpetaja on olnud tuntud estraadilaulja Heidy Tamme. Oma kooliteed alustas ta Elva Gümnaasiumis, kuid õpingud lõpetas Tallinna Muusikakeskkoolis dirigeerimise alal.

Edasi lugemiseks: