Britney Spears ja Kevin Federline 2004. aastal.

Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
19. detsember 2022, 15:12

OOTAMATU TANDEM: Britney Spearsi eksmees ja isa kirjutavad raamatut isadusest

Britney Spearsi eksabikaasa Kevin Federline kirjutab New York Posti andmeil raamatut isadusest. Lauljatari teismeliste poegade isal on ootamatu loomepartner - Britney isa Jamie Spears, kellele endine väimees oli 2019. aastal lähenemiskeeldu nõudnud.

Ajakirjanik Daphne Barak paljastas Kevin Federline'i loomeplaanid Briti kõmuväljaandele Mail on Sunday. Barak, kes on viimastel kuudel intervjueerinud nii 44aastast Kevinit kui ka tema eksäia Jamiet (70), kinnitas, et vahepealsete pingeliste aegade järel saavad mehed nüüd kenasti läbi.

2019. aasta sügisel väitis Federline, et endine äi vägivallatses oma teismelise tütrepoja Sean Prestoni kallal. Kevin nõudis Jamiele lähenemiskeeldu - ning kohus rahuldas tema taotluse. Kuigi kriminaalsüüdistust Jamie Spearsile ei esitatud, keelas kohus tal oma tütrepoegade Sean Prestoni (17) ja Jayden Jamesiga (16) kolm aastat kohtuda.

Jamie Spears rääkis Barakile, et igatseb lapselapsi väga. „Olime väga-väga lähedased. Need kolm aastat ilma nendeta on väga rasked olnud.“

Mullu novembris pääses Britney Spears pärast pikki aastaid oma isa eestkoste alt. Lauljatar on võrrelnud oma piinu lausa seksiorjusega - isa ei lubanud tal uue elukaaslase Sam Asghariga last saada ja poptäht pidi raseduse vältimiseks kasutama emakasisest spiraali. Britney sõnul kuritarvitas isa eestkostjapositsiooni ning terroriseeris teda: sundis esinema ja miljoneid teenima, kuid ei lubanud normaalset elu elada.

Jamie eitab Baraki intervjuus tütre väärkohtlemist. Tema sõnul ei pruugiks Britney praegu elus olla, kui ta poleks 2008. aasta veebruaris pärast tütre vaimset kokkuvarisemist tema isiklikke, arsti- ja rahaasju enda kanda võtnud.