SAAGU, MIS SAAB: Kassisoo rantšo usin ja töökas pere on valmis kõigeks, mis elu nende teele viskab.

Video: Hannes Dreimanis
Inimesed
24. detsember 2022, 10:31

ÕL VIDEO | ELU KOOS 114 PUDULOJUSEGA! Kassisoo rantšo noorperenaine: „Ma enam rääkida ei oskagi – määgin ja näugun vaid kodus.“ (2)

„Kõik noored on kas linna või välismaale ära läinud. Eks tunneksime endki rohkem inimeste moodi, kui teisi inimesi siin metsade vahel rohkem näeksime,“ nendivad rantšot pidavad Madis (32) ja Kairi Säinas (31), kes on valinud iga päev hoolt kanda 114 looma ja linnu eest.

Valgamaal Muhkva külas laiub Kassisoo rantšo, kus tegutsevad usinalt noorperenaine Kairi ja noorperemees Madis. Peres kasvab ka pisike Sädely (2), kes on iseseisev ja tubli tüdruk, sest talle on juba väikesest peale õpetatud, et emal ja isal on säärast talu pidades palju tööd. Sädely vaatab hea meelega toas „Põrsas Peppat“, kuniks ema ja isa loomi talitavad. Tema ema sõnab muiates: „Endal tal on põrsad kodus olemas, aga tema vaatab neid ikka multifilmist!“

Töödest ja tegemistest Kassisool puudust ei tule, sest siin elab 13 veist, 24 lammast, viis siga, neli kitse, kuus Aafrika hiidtigu, kolm akvaariumikala, sama palju jäneseid ja kaks paabulindu. Kanu, hanesid, parte ja kalkuneid on kokku 40. Lisaks nõuavad jäägitut armastust 13 kassi, koer ja poni. „Suid, mida toita, on kokku 114, pluss meie kolm,“ märgib perenaine.

Vaata videost, kuidas elu rantšos käib!

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99