Foto: AP/Scanpix
Inimesed
15. detsember 2022, 09:41

Henry Cavill sai ootamatult Supermani rollist kinga

39aastane Briti näitleja Henry Cavill andis teada, et tema päevad Supermanina on läbi. Kuulu järgi on ta filmibosside arvates liiga vana.

Cavill teatas Instagramis, et tal oli äsja kohtumine DC Studiose juhtide James Gunni ja Peter Safraniga. „Kurb uudis, rahvas. Ma ei naase ikkagi Supermani rolli.“ Näitleja sõnul oli talle alles oktoobris antud korraldus teatada, et ta jätkab superkangelasena uues filmis. „Nii et see uudis pole just kõige meeldivam, aga elu on juba selline.“

Daily Maili andmeil otsitakse Supermani rolli jätkajaks mõnd nooremat näitlejat. „Galaktika valvurite“ lavastajana tuntud Gunn, kes on nüüd DC Studiose uus kaasesimees, kirjutab parajasti uue filmi stsenaariumi. The Guardiani teatel viib see vaataja keebiga kangelase nooruspõlve.

2013. aastast Supermani kehastanud Cavill, kes sügisel oli teatanud uuest filmist koos uudisega, et lahkub Netflixi sarjast „The Witcher“, teeb halva mängu juures head nägu ning soovib talle sule sappa pistnud stuudiobossidele kõike head.

„Neile, kes on läbi aastate minu kõrval püsinud … me võime veidi aega leinata, aga siis peame meelde tuletama: Superman on endiselt olemas. Kõik, mille eest ta seisab, eksisteerib edasi, ja eeskuju, mida ta meile annab, on endiselt olemas! Minu kord Supermani keepi kanda on möödas, kuid see, mida ta esindab, ei kao iial.“