Foto: AP/Scanpix
Inimesed
12. detsember 2022, 15:40

ÜLLATUS: Diddy teatas ootamatult kuuenda lapse sünnist

USA räpimodul Diddy lõi oma fännid nädalavahetusel beebiuudisega pahviks.

53aastane staar õige nimega Sean Combs andis teada oma kuuenda lapse saabumisest. Tüdruk sai nimeks Armastus: Love Sean Combs. „Jumal on vägevaim!“ õhkab Diddy.

TMZ.comi andmeil tuli Combsi beebi ilmale juba oktoobris. Maimukese ema nime Diddy ei nimeta, kuid Daily Maili andmeil on tal avatud armusuhe 28aastase lauljanna Yung Miamiga. Yung ei paista sotsiaalmeediafotode andmeil küll sünnitanud olevat.

Daily Mail märgib, et põhimõtteliselt andis Diddy lapsukesele enda nime. Muusikamogul muutis mõnda aega tagasi oma sünnijärgset nime Sean John Combs: ta on nüüd ametlikult Sean Love Combs.

Diddy vanim bioloogiline laps, poeg Justin Dior Combs, kelle ema on disainer Misa Hilton-Brim, saab järgmisel aastal 30.

Kooselust modell Kim Porteriga on Diddyl on kolm bioloogilist järeltulijat: poeg Christian (25) ja kaksiktütred D'Lila ja Jessie (peatselt 16). Lisaks oli Diddy isa eest Kimi vanemale pojale Quincy Brownile (30), kelle ta lapsendas. Kuigi kuulsa paari suhte purustas Diddy kõrvalhüpe Sarah Chapmaniga ja sohilapse saamine - tütar Chance sündis viis kuud enne Diddy kaksikuid -, jäid tema ja Kim sõpradeks. 47aastane Kim suri neli aastat tagasi kopsupõletiku tagajärjel.