Tina Turner 2017. aastal muusikali „Tina“ esietendusel.

Foto: AP/Scanpix
Inimesed
10. detsember 2022, 09:57

TRAGÖÖDIA: 82aastane Tina Turner peab matma juba teise poja (1)

Soulilegend Tina Turneri 62aastane poeg Ronnie Turner leiti oma kodu juurest surnuna. Neli aastat tagasi oli vabasurma läinud lauljanna teine poeg.

„Ronnie, sa lahkusid siit ilmast liiga vara. Sulen kurvalt silmad ja mõtlen sinu peale, mu armas poeg,“ kirjutab 82aastane lauljanna sotsiaalmeedias.

Ka Tina Turneri minia Afida - tuntud Prantsuse meediategelane - tegi reedel oma abikaasa mälestuseks sotsiaalmeediasse liigutava postituse. Leinav abikaasa nimetas kadunud meest oma ingliks ja ütleb, et on traagilise kaotuse pärast saatusele väga-väga vihane. „Ma tegin sedapuhku kõik, mida suutsin. Ma ei suutnud sind päästa.“

TMZ.comi andmeil olid naabrid leidnud Ronnie Turneri elutu keha tema Los Angelese kodu juurest. Naabrite katsed 62aastast meest elustada ei andnud paraku tulemusi.

Surma põhjust pole teatatud ning pole selge, kas Ronnie surm on seotud tema varasema vähidiagnoosiga, kirjutab Daily Mail.

Tina ja Ronnie koos oma koera Onyxiga 1972. aastal.

Foto: Vida Press

Ronnie oli endale nime teinud Tina Turneri eluloofilmis „What's Love Got To Do With It“ (1993) ning ta mängis mitmel ema kontserditurneel basskitarri. Ronnie Turneril oli ka oma bänd Manufactured Funk. Afidaga oli ta abielus 2007. aastast.

Esikpoja surm tuli ootamatult

Neli aastat tagasi, 2018. aasta juulis oli vabatahtlikult eluga lõpparve teinud Tina Turneri vanem poeg Craig (59). Tina oli emaks saades vaid 18aastane. Craigi isa oli saksofonimängija Raymond Hill, Ronnie isa kurikuulus Ike Turner, kes tegi Tina kuulsaks, kuid vägivallatses tema kallal kirjeldamatult. Tina lapsendas pärast pulmi Ike'i pojad Ike juuniori ja Michaeli abielust Lorraine Tayloriga, Ike omakorda Craigi.

Lauljanna rääkis 2018. aasta oktoobris, et Craigi enesetapp oli talle šokk, sest poeg paistis olevat leidnud rahuldust nii töö- kui ka eraelus. Craigil oli uus sõbratar. „Ta ütles mulle, et pole eales kohanud naist, kelle vastu ta midagi sellist tunneks,“ rääkis lauljanna.

Tina sõnul lubas Craig tutvustada oma augustikuisel sünnipäeval uut sõbratari ka emale. „Ta oli remontinud ära oma korteri, mis ma talle aastaid tagasi ostsin. Ta oli saanud uue töökoha California nimekas kinnisvarabüroos ja oli selle väga rahul. Mul pole aimugi, mis Craigi põhja vedas - ainult et see pidi olema kaasnenud üksildusega. Ma usun, et asi oli üksi olemises. Aga siis ma mõtlen, et miks ta ometi ei helistanud oma uuele sõbratarile, kes tema tuju tõstis?“

Tina sõnul oli Craig elanud sissepoole. „Ta oli väga uje, nii et ma ei saanud midagi aru - alles nüüd, kus ma meie viimaseid vestlusi üle kuulan, märkan mingit muutust. Meie viimased kõnelused olid teistsugused, aga ma sain sellest aru alles pärast tema enesetappu.“