ÄGEDAD ASJAD: Oma kõige ägedamate asjade nimekirja kirjutab lavastuse „Kõik ägedad asjad“ peategelane esimeseks jäätise. Lavastuse lõpuks on ta oma teekonnal leidnud miljon ägedat asja, mille nimel tasub elada. Üheks neist on ka see, kui sul olemas nii hea sõber, kelle käest julged küsida, et ega mul pole moosiseemneid hammaste vahele jäänud. Just sellised sõbrad on ka monolavastuse kolm osatäitjat Doris Tislar, Getter Meresmaa (pildil) ja Risto Vaidla (pildil).

Foto: Erki Pärnaku
Inimesed
7. detsember 2022, 14:48

MILLE NIMEL TASUB ELADA? „Õnneks hakkab see juba kohale jõudma, et depressioon on vaimse tervise haigus, mitte lihtsalt sõnakõlks.“

„Põhiline murekoht nende jaoks, kellel on suitsidaalne lähedane või kes on kaotanud lähedase, on tunne, et nad on üksi ja mitte keegi ei mõista neid. Selliste lugude jutustamine teatrilaval annab neile tuge ja teadmise, et on olemas väljapääs,“ räägib Getter Meresmaa, kes on üks kolmest osatäitjast hiljuti Noorsooteatris lavale tulnud Duncan Macmillani kirjutatud ja Tanel Joonase lavastatud monotükis „Kõik ägedad asjad“.

Getter Meresmaad, Doris Tislarit ja Risto Vaidlat seob lisaks sellele, et nad on Noorsooteatri näitlejad, ka see, et nad on ammused head sõbrad. Nad kõik mängivad ka peaosa monolavastuses „Kõik ägedad asjad”. Ja see on neile kõigile esimene kord olla laval üksinda algusest lõpuni.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99