Inimesed
20. detsember 2022, 22:52

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Nele-Liis Vaiksoo: kui sa tead raskusi, millest su laps on üle saanud, ja siis ta teeb midagi vapustavat, lööb see sind täiesti pahviks (2)

Seekord on minu hommikusöögi külalisteks, Tallinna vanalinna restoranis Tule Estonia, laulja ja muusikalinäitleja Nele-Liis Vaiksoo (38) ja tema poeg Ron Jonathan Singson (18). Nad annavad jõulupühade paiku mõned ainulaadsed kontserdid kaunites Eestimaa kirikutes. Ema ja poeg laulavad perekonnast, sõprusest, armastusest ja loomulikult kargest lumisest talvest.

Milline ema on tegus naine, seda uurisin poeg Ronilt, kes samuti andekas muusika vallas, kuid samas kibelevad käed ka inseneeria valdkonna poole. „Ma ei ütleks, et olen tohutult hea ema olnud. Olen üritanud olla poja jaoks olemas. Vahel see õnnestub ja vahel mitte. Vahel teen hommikusööki ja vahel ei tee – elu on nii, nagu ta on,“ tunnistab Nele-Liis.

Vaata videot!

Nele-Liis Vaiksoo hakkas laulmist õppima kuueaastaselt 1990. aastatel ETV tütarlastekooris. Kooriga esineti paljudes Euroopa riikides, aga ka Iisraelis, USA-s ja mujal. 200. aastal võitis ta Eesti Televisioon lauluvõistlusel "Laulukarussell“ neljanda koha, esitades Olav Ehala „Näkilaulu“.

Edasi lugemiseks: