Foto: Envato Elements
Sisuturundus
5. detsember 2022, 09:34

Rahu algab ilusast naeratusest – mida teha, kui kaotasid hambad?

Uuringud on näidanud, et lapsed naeratavad keskmiselt 100–300 korda päevas, täiskasvanud vaid 10–15. Naeratamine tekitab kehas heaoluhormooni ning on väga tervendav, korras hambad annavad juurde enesekindlust ja julgust naeratada, lisaks on need seotud kogu organismi tervena hoidmisega. Mis aga on lahendus siis, kui hambaid enam pole ning vaja läheks hambaimplantaate või proteese?

Maailma tippspetsialiste koosseisu kuuluv Zaga Center on spetsialiseerunud ülikeerulistele juhtumitele ning on ainuke ametlik esindus Põhja-Euroopas. Kõrgtehnoloogilise hambaimplantaatide paigaldamise ja proteesimise kliinik Tallinnas peab eesmärgiks patsientidele parima hambaravi pakkumise teenust, tuues naeratuse taas näole.

Tallinnas asuvas Zaga keskuse ketti kuuluvas Happy Smile Hambaravis saab teha erinevaid protseduure selleks, et hambad püsiksid terved ja kaunid. Hambaravi puhul on oluline nii tõsisemate probleemide ennetus kui ka probleemide professionaalne lahendus nii esteetilisest kui funktsionaalsest küljest lähenedes.

Viimased neli aastat on Zaga pühendunud totaalsele suu rehabilitatsioonile ehk tegeleb juhtumitega, kus klassikaline hambaravi ei saa enam aidata.

Zaga keskused on kõrgelt koolitatud spetsialistide rahvusvaheline võrgustik, mis on spetsialiseerunud zygomaatiliste implantaatide kasutamisele suure luukaoga patsientide ravimisel. Meetod võimaldab patsiendil 24 tunni jooksul saada fikseeritud hambad, ilma et peaks pikka luusiirdamise protseduuri ette võtma. Zaga lähenemismeetod on patsiendi jaoks väga personaalne, operatsiooni õnnestumise ning positiivsete tulemuste püsimise protsent on suur. Uuringud on tõestanud, et 99% operatsioonidest õnnestuvad täielikult, vaid ühel protsendil juhtumitest on vaja soovitud tulemuste saamiseks täiendavaid abiprotseduure.

Kõik Zaga keskuse ketti kuuluvad hambakliinikud panustavad rahvusvahelisse teadustöösse ning üheskoos töötab teadlaste tiim pidevalt, et keerukatele probleemidele uuenduslikud ja üha paremad lahendused leida. Suur rõhk pannakse tulemuslike ning kiirete ravivõimaluste tagamisele olukorras, kus muu traditsiooniline hambaravi on kas liiga aeganõudev või vähetulemuslik.

Tallinnas asub Zaga keskus aadressil Ahtri 6a, 10151 Tallinn. Tasuta konsultatsiooni saab teha online'is ning aega broneerida saab siit.