Sisuturundus
1. detsember 2022, 09:00

Uus Mate 50 Pro nutitelefon – võimas jõudlus kauakestva aku ning stiilse disainiga

Neile, kes soovivad omada nutitelefonina võimast tööriista, et ajada sellega korda nii tööasjad kui isiklikud igapäevatoimetused, pakub Huawei uus Mate 50 Pro mudel täielikku tehnoloogilist revolutsiooni.

Tehnoloogiafirma Huawei uus lipulaev, nutitelefon Mate 50 Pro, on kogunud rahvusvaheliselt palju tuntust oma tipptasemel kaameratehnoloogia poolest. Samas üllatab see ka paljude teiste omadustega, mis teevad seadmest igapäevaselt vastupidava kaaslase. Vaata, millised uuendused peituvad seadme tehnoloogias ning kuidas on uue mudeli välimus viidud täiesti uuele tasemele.

Nutitelefon, mis ei hakka iial „hanguma“

Telefoni kiirus ja võimekus korraga palju infot hallata on kindlasti võtmekohaks, mis eristabki professionaalseid mudeleid keskpärastest. Selleks, et ükski pooleliolev tegevus pausile ei läheks ning lõputult laadima ei jääks, on arendajad võtnud uue Huawei Mate 50 Pro mudeli puhul kasutusele SuperStorage tehnoloogia, mis võimaldab lisada seadmele opereerimiseks rohkem ruumi tänu dubleeritud failide eemaldamisele ning harva kasutatavate rakenduste tihendamisele.

Praktikas tähendab see, et esmalt pakib telefon kokku kõik äpid, mis pole igapäevaselt sageli kasutuses. Kui aga sama äppi on siiski uuesti vaja kasutada, saab selle kerge vaevaga taas lahti pakkida. Samamoodi skanneerib ja eemaldab seade telefonist faile, mis dubleerivad üksteist või on vahemälus ja tekkinud näiteks veebist materjale alla laadides, kuid pole tegelikult aktiivselt kasutuses. Nii võimaldab SuperStorage tehnoloogia säästa jooksvalt kuni 20 GB ruumi 256 GB ROM-iga Mate 50 Pro seeria telefonis, jättes seadmes rohkem võimsust ja mahtu nii pildistamiseks, tööalasteks toiminguteks kui ka mobiilimängudeks ja muuks meelelahutuseks.

Võimas aku õhukeses korpuses

Olukorras, kus kasutame telefoni iga päev nii isiklikel eesmärkidel kui ka tööalaselt – näiteks telekonverentsil osalemiseks või kasvõi töökohtumisele sõites liikluseks navigeerimiseks – on oluline, et selle aku meid vajalikul hetkel alt ei veaks. Selleks on uue Mate 50 Pro nutitelefoni mudeli korpusesse mahutatud võimas 4700 mAh aku, mis pakub muretuks toimetamiseks nii 66 W juhtmega laadimisvõimalust kui ka 50 W juhtmevaba kiirlaadimisvõimalust ning on seega isegi kõige intensiivsema kasutuse ajal taas kiirelt täislaetav. Nii saad südamerahus kasvõi hommikukohvi ajal telefoni laadides sellega terve päeva mööda – isegi kõige intensiivsema kasutuse puhul.

Tulevikutelefoni disain

Et kasutajate jaoks on telefoni välimus ja esteetika ning käes hoidmise tunne muutumas üha olulisemaks, peavad arendajad pöörama võimsa sisu juures üha rohkem tähelepanu ka nendele aspektidele. Nii näiteks on nutitelefoni puhul üha olulisemaks näitajaks see, kui õhukese korpuse sisse on suudetud mahutada võimas sisu, kui oskuslikult ja visuaalselt maitsekalt on paigutatud seadmele võimsad kaamerad või mis tekstuuriga on telefoni tagumine kaas. Näiteks Huawei lipulaeval Mate 50 Pro on kasutatud kosmosest inspireeritud ringjat sümmeetriat, kuhu on paigutatud telefoni neli võimsat tagumist kaamerat ja tekitamata mingeidki ebaloomulikke kumerusi või servasid. Samamoodi asuvad seadme esiekraanil kaks tipptasemel esikaamerat, ilma et need kuidagi kasutuskogemust segaks või ekraanipinda vähendaks. Samal ajal on aga peente detailide pind töödeldud nii, et komponendid oleksid võimalikult kriimustuskindlad. Telefoni vastupidavust kinnitab ka asjaolu, et näiteks oranž mudel on kuni 6 meetri sügavusel veekindel.

Tropical summer stationery mockups. Blank greeting cards, craft envelopes and dry palm leaves. Rattan straw pouff on wooden floor. Modern boho interior in sunlight, long shadows. Flat lay, top view.

Mugavaks käeshoidmiseks on aga korpuse tagakaanel ühel versioonil kasutusel vegannahk, mille reljeefne pind on saanud inspiratsiooni luksuslikest käekelladest, ehetest ning muudest aksessuaaridest. Oranži värvi vegannahaga mudelil on muuhulgas ka keraamiline klaas, mis on tõeline materjaliteaduse tipptase ning tänu sellele kukkumise korral 10 korda vastupidavam võrreldes nutitelefonide tavaklaasidega.

Proovi Mate 50 Pro kogemust ning veendu, et võimas sisu ja kaunis esteetika saavad käia käsikäes!