Sisuturundus
19. detsember 2022, 10:32

SEE ON SINU ELU VÕIMALUS! | Bose ja Hanna Martinson kutsuvad osalema staariotsingul, mille võitja saab endale laulu, muusikavideo ja kontserdi!

Bose annab hoogu noortele lauljatele ja korraldab staariotsingu, millel on unelmate auhinnad!

Staariotsingu kolmele paremale antakse võimalus astuda üles päris oma ühiskontserdil Lahepere Villas. Lisaks sellele kingib Bose võitjale 2500 euro väärtuses muusikatehnikat, lisaks oma loo produtseerimise ja sellele muusikavideo filmimise.

Nii et kui oled vähemalt 15-aastane ja muusika on sinu kirg, siis võta osa Bose staariotsingust! Salvesta video, kus laulad mõnda enda kirjutatud lugu või oma lemmikloo cover’it ning lae see oma YouTube’i kontole. Seejärel saada video YouTube’i link e-mailile [email protected] ja lisa juurde ka enda kontaktandmed. Laule saab esitada kuni 28.02.2023.

Kümme parimat selguvad rahvahääletuse tulemusena. Osalejad, kes saavad oma laulule Youtube’is rohkem 👍, on esimese vooru edukalt läbinud. Seejärel valib žürii kümne parima hulgast videote alusel välja kolm finalisti, kes pääsevad lõppkontserdile esinema. Konkursi võitja selgub žürii ja publiku ühiste punktide tulemusena.

Tekkis huvi? Vaata täpsemalt minumuusika.ee ja osale!

Ja kui sa ise laulda ei oska, aga tead kedagi, kelle suurim unistus on laulmine ja esinemine, jaga infot ning aita sõber oma unistusele natuke lähemale!