„Puuduta mind“ saatekülaline Mariliis Lukk koos saatejuht Anu Saagimiga.

Video: Karol Kaldoja
Inimesed
18. detsember 2022, 20:22

„PUUDUTA MIND“ 256. SAADE | Naiste mentor Mariliis Lukk: „13aastaselt lõikusin oma randmeid ning soovisin üle kõige, et keegi märkaks neid haavu ja aitaks mind. Keegi ei märganud.“

Müstilistele ja vahel ka maistele teemadele pühendunud ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi „Puuduta mind“ saate külaliseks on seekord emade ja naiste mentor Mariliis Lukk, kes on üle elanud traumaatilise lapsepõlve, sellest välja rabelenud ning suutnud säilitada positiivse ellusuhtumise. Seekordseks teemaks on – palun ära jää ega jäta kedagi üksi! Kui märkad, et keegi on perevägivalla ohver, reageeri! Aga kuidas? Kuidas jätta hüvasti lapsepõlvetraumadega ja liikuda elus edasi rõõmsal meelel?

Vaata videot!

Emade ja naiste mentor Mariliis Lukk räägib kuidas tema lapsepõlv koos vägivaldse ja alkohoolikust isaga viis teda vihkamiseni, nii et see takistas igapäevast elu ja õnne. Kuidas südikas naine masendusest välja rabeles? Naine räägib saates, kuidas kõik, mis temaga lapsepõlves toimus, mõjutas tema tegusid noorpõlves ja pärast kodust välja kolimist.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99