Video: Stanislav Moškov
Inimesed
27. november 2022, 09:00

Mis on käesoleva aasta jõuluehete trend?

ÕL VIDEO JA GALERII | Staarid jõuluootuses: kes soovib kingiks aega, kellel on kodus eelmise aasta jõulupuu, kes unustas lastelegi kingid ostmata?

Esimese advendiga algab suur jõuluootus. On aga üks paik, kus pühademaagia on aastaringselt. Just selles erilises kohas toimus tähesärast sillerdav aastalõpu pidu uhkete kleitide ning hinnalise kihisevaga. Armastatud staarid paljastasid, millised on nende jõulupuud ning kingisoovid.

Moët & Chandon on ikka ja alati olnud ikoonilise ja klassikalise šampanja kehastus, mis on asendamatu osa elu parimate hetkede tähistamisel. Peale mitut aastat koduseid pidustusi kutsuti aasta lõppu tähistama säravad külalised ja suured šampanjasõbrad, et lüüa ühiselt kokku ja tähistada elegantset taaskohtumise hetke sõprade keskel. Shishi salongis toimunud peo riietusstiiliks oli Sparkling Black Tie, mistõttu oli publikus näha palju nii Eesti kui ka välismaiste moeloojate väärikat loomingut. Kuna pidu toimus kaunite jõuluehete ja aksessuaaride keskel, said paljud inspiratsiooni oma kuuse ehtimiseks.

Edasi lugemiseks: