Bolt takso.

Foto: Stanislav Moshkov
Inimesed
11. jaanuar 2023, 15:58

ÜKSSARVIKU PAHUPOOL | Bolti endine töötaja süüdistab ettevõtte kõrgeid juhte alluvate probleemide ignoreerimises. Firma hakkab vastu: suur osa töötajatest on rahul! (5)

„Kui taksojuht oli juba kolm korda kedagi ahistanud ja oma käe naise jalale pannud, siis me ei tohtinud teda platvormilt blokeerida. Öeldakse lihtsalt, et ära rohkem tee,“ jagab Bolti endine töötaja, kes süüdistab ettevõtet diskrimineerimises, ebakompetentses töötajate koolitamises ning kontoripoliitikas. Ettevõte lükkab aga väited ümber. „Bolt ei tolereeri ahistamist ega diskrimineerivat käitumist juhtidelt ega kulleritelt ning rikkujate suhtes võtame kasutusele proportsionaalsed meetmed,“ kommenteerib Bolti Eesti pressiesindaja Liisi Maria Muuli.

Kevin (nimi toimetusele teada) on välismaalt pärit noormees, kes tuli Eestisse elama 2020. aasta märtsis, kui tutvus puhkusereisil olles eestlannaga. Elanud Eestis üheksa kuud, liitus Kevin Bolti tiimiga, kus ta töötas kahel eri ametikohal kokku rohkem kui poolteist aastat. Töö käigus kogus ta endale ka teadmised firma ohutusprotseduuride kohta.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99