Inimesed

ÜKSSARVIKU PAHUPOOL | Bolti endine töötaja süüdistab ettevõtte kõrgeid juhte alluvate probleemide ignoreerimises. Firma hakkab vastu: suur osa töötajatest on rahul! (5)

LISA KOMMENTAAR

Uskumatu! 😂12. jaanuar 2023, 02:45
See on lollus. Tegemist on tõenäoliselt inimesega, kes ei saanud ettevõttes hakkama ja nüüd üritab kättemaksu hauda, sest tema jaoks oli kogemus kehv. Olen seal kunagi 2+ aastat töötanud ja tean Eesti meeskonna inimesi väga hästi. Sellistel teemadel on ettevõttel täielik nulltolerants. Seal ettevõttes on üle 3000 töötaja ja kui üks midagi mähib, siis te kõik ignorantselt usute! Täielik lambalaut! Bolt ei ole perfektne, kuid mitte kunagi ei ole ta tolereerinud sellist käitumist ja mitte kunagi ei usu ma seda, et nad hakkaksid.
Lisaks12. jaanuar 2023, 02:51
“Eestis ei ole regulatsioone. Boltis saab endale konto teha ja taksot sõitma hakata juba samal päeval.” Täielik lollus. TALLINNA LINN väljastab Tallinnas juhtidele teendindajakaardid. Ilma teenindajakaardita ei ole võimalik teenust pakkuda. Ettevõtte sisene keel on inglise keel ja välismaalasi on keskmisest kõrgematel positsioonidel palju. Uskumatu soust!
Nüüd äkki on sõidujagajatest11. jaanuar 2023, 18:51
saanud taksojuhid! Tahaks kuulda ka tegeliku taksojuhi kohustustest ja maksukoormusest võrreldes nende sõidujagajate -taksojuhtidega!
pah11. jaanuar 2023, 18:00
Uskumatu tase on see Bolt, noh ei usu seda firma juhtkonda ja muud juhtivseltskonda. Teenindus halb, ebaselge ja rumala komunikatsiooniga firma, kellega mul on tegemist olnud.
Ja veel11. jaanuar 2023, 21:58
oli häbematust koroona-aastal riigilt raha nuruda, ise on kõvas kasumis. Muidugi ei julge keegi töötajaist nuriseda, sest need on ju viimasemast viimased, keda bolt palkab, need, kes mujal tööd ei saa.