„TIIGRI PUUDUTUS“ | Maily Aurora ja Evald Kotkasulg

Puuduta mind
4. detsember 2022, 22:08

Miks vaesed elavad vaesuses, kuigi annetavad ja rikkad suplevad rikkuses, mida head nad on teinud?

„TIIGRI PUUDUTUS“ DETSEMBER | Evald Kotkasulg ja Maily Aurora: paljud vajavad psüühilist abi, inimesed ei suuda enam stressist välja tulla (7)

Tähetark Igor Mang prognoosib oma astroloogilises ülevaates, et aasta viimasel kuul on rahval esimesel kohal tervise ja igapäevaeluga toimetuleku küsimused. Rahvast vihastab hindade jätkuv tõus. Jõulud tulevad tõsised, sest elada tuleb kokkuhoidlikult. „Aastavahetus tuleb siiski rõõmsama noodiga,“ lubab Mang. Saate „Tiigri puudutus“ külaliseks on aga seekord taroloogid Evald Kotkasulg ja Maily Aurora, kes ennustavad Tarot kaartidega detsembrikuud ja piiluvad pisut Jänese aastasse, mida kutsutakse idamaades ka Kassi aastaks.

Vaata videot!

Tähetark Igor Mang prognoosib oma astroloogilises ülevaates, et aasta viimasel kuul on rahval esimesel kohal tervise ja igapäevaeluga toimetuleku küsimused. Rahvast vihastab hindade jätkuv tõus. Jõulud tulevad tõsised, sest elada tuleb kokkuhoidlikult. „Aastavahetus tuleb siiski rõõmsama noodiga,“ lubab Mang. Saate „Tiigri puudutus“ külaliseks on aga seekord taroloogid Evald Kotkasulg ja Maily Aurora, kes ennustavad Tarot kaartidega detsembrikuud ja piiluvad pisut Jänese aastasse, mida kutsutakse idamaades ka Kassi aastaks.Vaata videot!

Maily ja Aurora, mida teie arvate detsembrikuust?

Maily: Eks ta tuleb mitmes mõttes keeruline küll. Inimesed tahavad rohkem ära teha ja tahavad rohkem jõuda, aga tegelikult neid tulemusi ei tule nii kiirelt, kui nad ootavad. Kui piiluda ka juba järgmisesse aastasse, siis ka aasta algus saab olema hästi aeglane.

Edasi lugemiseks: