BLONDID KIHARAD: Rain Epleri soeng ei paista juuksurite hinnangul olevat professionaalide töö.

Foto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
27. november 2022, 16:52

Lisatud Epleri kommentaar!

MOERÖÖGATUS? Värske soeng tekitas sotsiaalmeedias plahvatusi! Rain Epler: te ei kujuta ette, kui õnnelik on juuksur, kui ta saab lõigata midagi nii head! (8)

Poliitik Rain Epler (45) ilmus hiljuti EKRE volikogu koosolekule uue soenguga ja see muutus vaid mõne tunniga sotsiaalmeedias meemiks. „Soovitan inimestel tunda huvi enda väljanägemise vastu,“ põrutab mees, kui uurida temalt stiilimuutuse tagamaade kohta. Mida arvavad tema valikust aga professionaalsed juuksurid ja millised meeste soengud on hetkel trendikad?

Epler oma juukselõikusest ajakirjanikule rohkem rääkida ei soovi, kuid paar päeva pärast artikli ilmumist postitab sotsiaalmeediasse siiski kommentaari. „Esindusliku välimusega inimese üks rolle on suuna näitamine. Selleks tuleb vaeva näha, aga see pakub palju rõõmu. Et armas ilmarahvas oma hallis argipäevas mõnd eredamat hetke kogeks, tuleb ajusid ragistada, et millegi tõeliselt lööva ja ilusaga lagedale tulla. Nii nagu start-up maailmas, on ka uute trendide tutvustamisel oluliseks barjääriks traditsioonidesse tardunud professionaalide veenmine. Oma praegusest esinduslikust soengust pidin esialgu tegema prototüübi, et juuksurid veidigi aru saaks, millest jutt. Prototüübi lõikas sõber, kelle õde on juuksur! Nüüd on soeng hakanud Twitteri avangardi hulgas laineid lööma, sest kaks professionaalset juuksurit on prototüüpi meelsasti edasi arendanud. Te ei kujuta ette, kui õnnelik on juuksur, kui ta saab lõigata midagi nii head! Viimatisel salongis käigul ütles kääre klõbistav professionaal, et ta on ülimalt tänulik kõiksusele sellise harukordse töö tema teele veeretamise eest. Aastaid juuksurina töötanud Gretele on mul sõnum. Kui Sul on ka tegelikult huvi, tahtmist ja mis peaasi, julgust, see soeng veel paremini teha, siis võta ühendust!“ kirjutab Epler.

Edasi lugemiseks: