KIIRED KÄÄRID! Juuksur Regiina armastab olla oma aja peremees.

Foto: Kollaaž/ Erki Pärnaku, Ardo Kaljuvee
Inimesed
28. november 2022, 20:00

JUUKSURITÖÖ ERIPÄRA! Häälesaate võitja Regiina: meeskliendid on sellised latatarad, et vahel energiat oma mehe jaoks ei jätkugi

„Enamikel inimestel on kujunenud arvamus, et salong on koht, kus naised oma südant puistamas käivad. Juuksurina võin aga öelda, et see pole sugugi ainult naiste pärusmaa – ka mehed on tegelikult latatarad, ja see on vahepeal väsitav. Kui terve päev on meestelõikused ja nad kõik lobisevad, siis lähedki õhtul koju ja ütled oma mehele, et „kuule, ma ei viitsi sinuga rääkida“,“ jagab juuksuriameti telgitaguseid saates „Ma näen su häält“ teesklejana võidu noppinud Regiina Vendla (23).

Telesõus nii arvajapaari kui ka kohtunikud ära petnud Regiina on alates esimesest hooajast olnud häälesaate suur austaja. „Ma olen iga osa vaadanud ja just nende fänn, kes ei oska laulda. Lauljaid ikka näed pildis kogu aeg, aga et mina saan minna kuskile saatesse, kus mul ei pea mingit annet olema selline andetu inimene, nagu ma olen,“ naljatleb Regiina, kes noppis häälesaates võidu ja viis endaga auhinnaraha 2022 eurot.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99