„Tantsud tähtedega" seitsmendas saates esitasid riigikogu esimees Jüri Ratas ja tema tantsupartner Kristina Tarmet tantsu erootilise draamafilmi „Viiskümmend halli varjundit“ muusika järgi,

Foto: Martin Ahven
Inimesed
27. november 2022, 14:45

FINAAL TULEB TULINE? TOP 5 kõige meeldejäävamat hetke „Tantsud tähtedega“ saadetest (1)

Juba täna õhtul selgub „Tantsud tähtedega“ kuuenda hooaja võitja! Vaadates möödunud saadete etteasteid, võib päris kindel olla, et kolm finaalipaari püüavad ka sel korral kõiki võimalikke meetmeid ja võtteid kasutades televaatajate poolehoidu võita ning kohtunikele muljet avaldadada. Toome välja viis kõige meeldejäävamat hetke läbi seniste saadete.

Tantsusaate kuues hooaeg on pakkunud televaatajatele väga palju erilisi ja säravaid elamusi. Kostüümikunstnikud on näinud erakordset vaeva, loomaks outfit'e, mis aitaksid osalejatel enda lugu maksimaalse täpsusega jutustada. Iga esitus peab ju välja paistma ainulaadne ja isikupärane. Ka treenerid on teinud ennastsalgavat tööd, et staarid tunneksid end tantsupõrandal hästi ja professionaalselt. Ja see paistab ka välja – iga episoodiga on tähtede tantsud aina julgemaks, otsekohasemaks ja ka seksikamaks muutunud.

Edasi lugemiseks: