Jõulud | Sisuturundus
23. november 2022, 15:38

Tähendusrikas münt on jõulukingitus, mis jääb saajale pikaks ajaks meelde. Millised meenemündid on huviliste lemmikud?

Jõulud – aasta oodatuim ja glamuurseim aeg on saabumas. Säästa aega ja osta kingitused oma kallitele juba aegsasti. Aurea Regina Mündipoest leiavad päkapikud kõik vajaliku oma kingikottide täitmiseks. 

Meie kingisoovituste TOP on siin:

Klassika aastast 2011 – ehtsa ristikheinalehega kuld- ja hõbemündid.

Õnn kaasa! – 1 grammine kuldmünt ehtsa ristikheina lehega ja suurem sugulane Unts Õnne hõbemünt on aastaid olnud päkapikkude lemmikud.

Aasta 2023 on Hiina kalendri järgi Jänese aasta. Jäneseaasta münt on suurepärane kingiidee nii neile, kes sündinud Jänese aastal ja hea õnne talisman kõigile, kes loodavad uuelt aastal edu ja õnne.

Valik on rikkalik, vaata SIIT!

Õnnesümbolitesse uskumine pärineb varajastest aegadest. Humoorikas võtmes 2-untsisel hõbemündil – „Hoia oma õnnest kinni“ on enamus levinumatest õnnesümbolitest osavalt omavahel põimitud.

Mööduv aasta on olnud täis erinevaid sündmusi. Valik neist võiks müntidele jäädvustatuna tulla kaasa ka uude aastasse:

Kogu maailma vapustas uudis Tema majesteet Kuninganna Elizabeth II lahkumisest. Tänaseks on esimesed meenemündid kuninganna mälestuseks juba müügile saabunud.

25 aastat raamatu „Harry Potter ja tarkade kivi" ilmumisest – lummavalt kauni kujundusega Talve eri (Winter Edition) 0,5 g kuldmünt.

Kommid rikuvad hambaid ja teevad paksuks!? Aga maiustada tasub ikka! Legendaarne Haribo kuldne kummikaru sai tänavu 100aastaseks ja puhta kullaga kaunistatud hõbemünt on väärikas kingiidee.

Telefon – tänaseni asendamatu suhtlusvahend on üsna vanake. Juba 1876. aastal patenteeris Alexander Graham Bell telefoni. Tänavu möödus 100 aastat šoti päritolu ameerika teadlase surmast.

60 aastat James Bondi filme – iga kassahitt on jäädvustatud ½-untsisele hõbemündile.

Reisisellidele, kes ise Sydneys käinud või alles unistavad reisist, sobib kingikotti Sydney sadamasilla 90. aastapäeva tähistamiseks vermitud hõbemünt.

Smail on kaasaegse meilivahetuse lahutamatu kaaslane. Kas teadsite, et Smail sai tänavu juba 50-aastaseks ja Prantsusmaa rahapajas tähistati väärikat juubelit viie erineva medaliga.

Ja kui ajaloosündmused ei paelu ning rõhk on hetkeemotsioonidel, siis on romantikutele valmis juba esimene 2023. aasta numbriga hingematvalt kaunis hõbemünt, millega oma kallimale maagilisel uusaastaööl muljet avaldada... ja sõnu polegi vaja!