EMA HÄBISTAMINE: Kaasreisija mõnitas Merylit, kuna ta reisis koos beebiga. „Mulle heideti ette, miks ma imikut niimoodi solgutan, kuigi laps magas lennukis rahulikult ega nutnud,“ räägib ta.

Foto: Kollaaž (3 x erakogu)
Inimesed
23. november 2022, 12:00

KOLM DRAAMAT ÕHUS JA MAA PEAL! Purjus reisija ahistas spordikuulsuse naist: „P**sse, mingi laps on ka veel lennukis!“ (42)

Eesti tippjalgpalluri mõjuisikust kaasa Meryl Mägi sattus teel Bukarestist Tallinnasse kiusu ja vaimse vägivalla ohvriks. Nii lennukis kui taksos tehti stseen, sest Meryl reisis viiekuuse pojaga. „Kaasreisija karjus üle lennuki, et tema imikuga koos ei lenda, ning Bolti juht keeldus meid oma autoga sõidutamast,” meenutab Meryl.

Meryl Mägil tuleb elukaaslase jalgpallurikarjääri tõttu jagada end Eesti ja Rumeenia vahel. Juunis sai paar pisipoja vanemateks, kellega on nüüdseks ette võetud juba mitu lennureisi.

Viimati Eestis käies sattus Meryl aga erilise kiusu ja viha ohvriks. See väljendus mitmes erinevas intsidendis 24 tunni jooksul ning mille vallandajaks oli tõik, et ta on viiekuuse imiku ema.

Edasi lugemiseks: